123 456 7890

Pikkuhuuhkajien Abdulahi lupaa: Örebro tulee kovalla ryminällä

Allsvenskanissa pelaava Örebro SK on mukana ensi viikolla pelattavassa Seinäjoen KOMIA-turnauksessa.

Ruotsalaisjoukkue kohtaa turnauksessa SJK:n, HJK:n sekä Suomi XI-joukkueen. Örebron suomalaispelaaja Denis Abdulahi odottaa mielenkiinnolla tulevaa Suomen vierailua.

– Ainahan se on mukava päästä pelaamaan suomalaisjoukkueita vastaan. Kovasti aina puhutaan Suomen ja Ruotsin eroista ja nyt sen näkee taas kentällä, Abdulahi sanoo.

Sixten Boströmin luotsaaman Örebron viime kausi ei mennyt suunnitelmien mukaan Allsvenskanissa ja joukkue sijoittui alempaan keskikastiin.

– Meillä on tullut nyt uusia pelaajia. Olemme hyvässä kunnossa ja tulemme kovalla ryminällä Seinäjoelle pelaamaan, Abdulahi toteaa.

– Olemme treenanneet alkutalven todella kovaa, yhdeksän kertaa viikossa. Oma alkukausi on sujunut positiivisesti ja olen hyvässä kunnossa, keskikenttäpelaaja jatkaa.

Abdulahi haki viime kaudella lainapestillä peliaikaa islantilaisen Vikingurin riveistä.

– Voi olla, että jotain tapahtuu tässä lähiaikoina. Yksi vaihtoehto on lainasiirto johonkin. Voi hyvin olla, että pelaan nyt ainakin kesään asti täällä ja sitten tilanne katsotaan uudestaan, Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueen runkopelaaja kertoo.

Örebro kohtaa KOMIA-turnauksessa torstaina HJK:n, perjantaina isäntäjoukkue SJK:n ja päätöspäivänä sunnuntaina Suomi XI-joukkueen.