123 456 7890

A tasasi kenraalissa
VIFK – SJK 0-0 (0-0)
Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit pelasivat kenraaliharjoituksensa ennen ensi viikonloppuna alkavaa SM-karsintasarjaa Vaasan Ehnvallenilla Ykkösen suosikkeihin kuuluvaa IFK Vasaa vastaan maalittomasti.

– Peli oli tasainen, kuten numerotkin kertovat. Siihen olen erittäin tyytyväinen, että pystyimme pelaamaan vihdoinkin kaksi tasaista ja hyvää puoliaikaa samalla ilmeellä, sanaili Kerhon A-junioreiden vastuuvalmentaja, Max Peltonen ottelun jälkeen.

Kamppailussa ei erityisesti maalipaikoilla juhlittu, mutta jollakin tavalla se oli jopa odotettavissa, sillä sama trendi on ollut nähtävissä Kerhon ja VIFK:n edustusjoukkueidenkin otteluissa vuosien saatossa.

– VIFK on hyvä joukkue. Pelillisesti me pystymme edelleen parantamaan tästä. Asenteeseen ja ilmeeseen olin todella tyytyväinen ja se oli juuri sitä, mitä on toivottukin. Kenttä oli hieman nopeampi kuin meidän olohuoneessamme ja siihen tottuminen vaati hetken aikaa. Kokonaisuutena ihan kelvollinen tulos, lisäsi Peltonen.

SJK: Tuomas Karjanlahti, Eero Rantanen (70. Tuomas Kallionpää), Henri Huilla, Tommi Kukila (65. Pekka Rousu), Niko Nauholz, Veli-Pekka Pajula (36. Eetu Takala), Aleksi Ahde, Miika Korpela, Sami Viljanen, Teemu Penninkangas (75. Niklas Tuomaala), Akseli Metsä-Ketelä (65. Veli-Pekka Pajula)