123 456 7890

A ratkaisi ekalla
SJK – SiPS 6-0 (4-0)
11 min 1-0 Eero Rantanen
22 min 2-0 Tommi Kukila
27 min 3-0 Eero Rantanen
38 min 4-0 Tommi Kukila
74 min 5-0 Saku Koskinen
92 min 6-0 Juho Pajula

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit kellistivät helposti Siilinjärven Palloseuran ratkaisten kamppailun käytännössä jo ensimmäisellä puoliajalla. Viime sunnuntain surkea ensimmäinen puoliaika Kokkolassa oli vain kaukainen ja haalea muisto.

Nyt joukkue pelasi pirteästi ja mielikuvituksellisen iloisesti puhkoen heikon savolaisjoukkueen alakerran alituiseen. Paikkoja oli jo ensimmäisellä puoliajalla takoa vaikka 6-7 osumaa.

Jo ennen Eero Rantasen avausmaalia, johon syötön jakoi Ville Luomapuro, oli Tommi Kukilalla ja Juho Pajulalla paikkansa viimeistellä.

Reilun kymmenen minuutin jälkeen tulleen avausmaalin jälkeen seuraavaa osumaa saatiin odottaa suurin piirtein yhtä kauan kuin ensimmäistäkin. Nyt Kukila ei enää erehtynyt saatuaan loistavan syötön Miika Korpelalta. Vain viisi minuuttia edettiin lisää ja Rantanen oli uudelleen asialla Saku Koskisen syötöstä. Vielä ennen taukoa Tommi Kukila onnistui toistamiseen Nicolas Tuiskun upeasta syötöstä.

Toisella puoliajalla vieraat saivat näennäisesti pelistä kiinni isäntien suoritettua koko joukon vaihtoja ja pelailtua neljän maalin turvallisessa johtoasemassa. Sen verran löytyi vielä virtaa, että Saku Koskinen ja Juho Pajula tulittivat maalin mieheen.

Voitollaan A-junnut nousivat kuuteen pisteeseen kolmen ottelun jälkeen ja matkustavat seuraavaksi Rovaniemelle sunnuntaina.

Kerhon joukkue alkaa olla B-junioreiden tapaan melko maakunnallinen ryhmä. Se on ihan hieno asis siinä mielessä, että alue todellakin kaipaa joukkuetta ASM-sarjaan.

Nyt mukana nähtiin jo Kokkolassa pelannut Aleksi Rouhiainen, sekä kaksi muuta FC Kiiston nuorukaista vasempana pakkina mukavasti onnistuneen Nicolas Tuiskun ja maalissa luotettavasti pelanneen Juuso Kevarin muodossa.

SJK: Juuso Kevari, Nicolas Tuisku, Kalle Taimi, Juho Pajula, Santtu Kimpimäki, Miika Korpela (Jarno Takamäki), Saku Koskinen, Aleksi Rouhiainen (Erno Ruismäki), Ville Luomapuro, Tommi Kukila, Eero Rantanen (Juuso Koskela)