123 456 7890

A jyräsi kärkeen
SiPS – SJK 1-10 (0-3)
02 min 0-1 Juho Pajula
18 min 0-2 Kalle Taimi
26 min 0-3 Jaakko Vähäpesola
51 min 0-4 Teemu Penninkangas
64 min 0-5 Ville Luomapuro
66 min 0-6 Ville Luomapuro
73 min 0-7 Teemu Penninkangas
76 min 1-7 Tomi Rönkkö
80 min 1-8 Juho Pajula
84 min 1-9 Teemu Penninkangas
88 min 1-10 Juho Pajula

Seinäjoen Jalkapallokerhon A-juniorit ottivat aimo harppauksen kohti SM-sarjaa hoitamalla toisen kahdesta jäljellä olleesta vieraspelistään erinomaisella asenteella.

Isäntäjoukkue Siilinjärven Palloseura jäi totaalisesti jalkoihin vieraiden innostuttuaa maalintekotalkoisiin toisella puoliajalla.

– Olihan se tasoero selvä, mutta jos ei olisi pelattu hyvällä asenteella loppuun saakka, ei tiedä mitä olisi voinut tapahtua. Ekan jakson lopulla Toni Koivusaari joutui ottamaan muutaman pahan tilanteen, selvitti Esa Haanpäätä tuurannut Tomi Kärkkäinen.

Tyrmäysvoitto nosti Kerhon junnarit Ykkösen lohko C:n kärkipaikalle, mutta on huomioitava, että kahdella kolme pistettä perässä olevalla joukkueella, Rovaniemellä ja KPV:lla, on matsi vähemmän pelattuna.

Tilanne on kuitenkin se, että jos Kerho voittaa myös kaksi jäljellä olevaa otteluaan, olisi KPV:n pystyttävä voittamaan kolme viimeistä otteluaan keskimäärin viidellä maalilla, eikä se ole helppo homma.

Kerhon maalitykkeinä Siilinjärvellä hääräsivät kolme maalia mieheen viimeistelleet Teemu Penninkangas ja Juho Pajula, jonka saldo kahdeksassa ottelussa on jo 11 maalia. Ville Luomapuro onnistui kahdesti Jaakko Vähäpesolan ja toisessa peräkkäisessä pelissä onnistuneen Kalle Taimin tehtyä kaksi muuta maalia.

Kerhon A-junnut ovat nyt pelanneet kuusi viimeistä otteluaan ilman tappiota ja nousseet komealla maalierollaan lohkon piikkipaikalle. Tavoitteena ollut sarjanousu on omissa käsissä, sillä voitot ensi lauantaina Rovaniemeä ja 3. heinäkuuta OPS-junioreita vastaan.

SJK: Toni Koivusaari, Eero Rantanen (70. Santtu Kimpimäki), Kalle Taimi, Niko Nauholz, Nicolas Tuisku, Miika Korpela, Saku Koskinen (46. Jarno Takamäki), Jaakko Vähäpesola (88. Jarkko Orava), Teemu Penninkangas, Juho Pajula, Ville Luomapuro