123 456 7890

20-vuotias keskikenttäpelaaja Markus Arsalo siirtyy SJK-paitaan Turun FC Interistä. SJK ja Arsalo ovat tehneet sopimuksen, joka kattaa ensi kauden ja siinä optiot tulevista vuosista. Päättyneellä kaudella Arsalo pelasi FC Interin keskikentän pohjalla kaikkiaan 24 ottelussa, ja onnistui maalinteossa Suomen Cupissa kolme kertaa.

Odottavaisilla ja hyvillä fiiliksillä tulen Seinäjoelle. Minulla olisi ollut mahdollisuus jäädä, mutta muitakin vaihtoehtoja oli tarjolla. Tämä tuntui kuitenkin pienen harkinnan jälkeen parhaalta vaihtoehdolta tähän vaiheeseen. Se kiinnostus täältä, ja samalla oma tunne. Läpimurtoa täällä lähdetään hakemaan, kertoo Markus Arsalo siirron ensi tuntemuksista.

Olen työteliäs pelaaja ja kova treenaamaan. Mulla on hyvät syötöt molemmilla jaloilla, ja pallollinen peli on ollut aika lailla semmoinen oma vahvuus aina. Puolustuspelissä ja fysiikassa on ehkä vielä kehitettävää. Näitä koitetaan tässä talvikauden aikana nyt laittaa kuntoon. Mutta työteliäs ja semmoinen ahkera pelaaja varmaan olen, kuvailee Arsalo itseään pelaajana.

SJK:n urheilujohto näkee Markuksen tulevaisuuden hyvänä.

Markuksen myötä panostamme jälleen vahvasti seuran tulevaisuuteen. Hän on erittäin nuori pelaaja, jolla on kuitenkin jo kokemusta Veikkausliigasta. Nyt pääsemme auttamaan Markusta eteenpäin hänen kehityksessään, kommentoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Hän on voimakas ja monipuolinen pelaaja, joka sopeutuu hyvin niin alempana tai hieman ylempänä keskikentän ja puolustuksen välissä pelaavan pelaajan rooliin. Markuksella on myös halua ja rohkeutta ottaa palloa vastaan, ja saada niitä asioita tapahtumaan kentällä, joita haluamme meidän pelaajiltamme, kuvailee Gómez Arsaloa.

Markus Arsalo on syntynyt Tampereella 21. lokakuuta vuonna 2002 ja asunut siellä 12-vuotiaaksi asti. Pituutta on 184-senttiä ja pelipaikka löytyy keskikentältä. Jalkapallon Arsalo aloitti TPV:ssa ja Ilveksessä. Muutettuaan Turkuun, seuraksi tuli ensin TPS, mutta sieltä Arsalo siirtyi vielä juniori-ikäisenä FC Interin paitaan. Interissä hän nousi A-juniorien kautta edustusjoukkueen riveihin, ja ensimmäinen kausi miesten mukana oli kausi 2021. Tuolla kaudella hän kuitenkin pelasi sarjapelit Kakkosessa FC Jazzissa lainasopimuksella, missä pelejä tuli 16 ja yksi maali. Veikkausliigadebyytti FC Interissä tuli kaudella 2022 ja samalla syntyi myös debyyttimaalit Interin paidassa Suomen Cupissa. Interin mukana Arsalo pääsi pelaamaan myös eurocupeissa. Kaikkiaan kaudella 2022 Markus Arsalo pelasi 24 ottelua kaikissa kilpailuissa, ja teki niissä kolme maalia sekä antoi kolme maaliin johtanutta syöttöä.

SJK palaa harjoituksiin ensi viikolla maanantaina 12.12. ja vetää tiiviin parin viikon harjoitusjakson ennen joulua. Ensimmäiset pelit pelataan tammikuussa, ja myös Liigacup alkaa silloin. SJK tulee tapaamaan yhteisöään jo ensi viikon lopulla, ja lauantaina 17.12. klo 10:00 – 12:00 koko joukkue valmentajineen on tavattavissa Seinäjoen Torikeskuksen SJK Storessa. Kausikortit kaudelle 2023 tulevat myyntiin perjantaina 9.12. klo 12:00 Ticketmasterin kanavissa ja SJK Storessa.