123 456 7890

SJK:n kausikortti Veikkausliigakaudelle 2022 löytyy jo 1830 kannattajan taskusta. Mukana luvussa on myös seurakausikortit, joilla pääsee Veikkausliigan lisäksi SJK Akatemian Ykkösen otteluihin. Erikseen SJK Akatemian omia kausikortteja on mennyt noin sata. SJK:n Veikkausliigan kausikorttiin voi yhdistää lisämaksulla myös Ykkösen pelit. Kausikortit niin Veikkausliigan kuin Ykkösenkin peleihin ovat myynnissä Lippu.fi-kanavissa ja SJK Storessa.

Kausikorttilaisten lukumäärä kertoo yhteisömme laajuudesta, joka on meille ylpeyden aihe. Tulemme näkemään tulevalla kaudella OmaSp Stadionilla Veikkausliigan huippuotteluiden lisäksi Ykkösen otteluita, joissa mielenkiintoinen nuorten pelaajiemme joukkue pelaa viihdyttävää jalkapalloa. Toivottavasti noissa peleissä nähdään myös SJK-juniorit kannustamassa yhtä hienosti kuin Veikkausliigan otteluissamme, sanoo SJK:n toimitusjohtaja Sami-Petteri Kivimäki.  

Yhtenä kauden kohokohtana ovat varmasti myös heinäkuussa alkavat euro-ottelut, sillä SJK pelaa OmaSp Stadionilla UEFA Europa Conference -liigaa. Näihin otteluihin saa SJK:n kausikortilla etuosto-oikeuden. Kausikortti sisältää kaikki Veikkausliigan kauden 2022 kotiottelut, mukaan lukien loppusarjat, sekä OmaSp Stadionilla pelattavat Suomen Cupin kotiottelut. Kausikorteilla saa myös muita etuja, kuten 15 % alennuksen kaikista SJK Storen fanituotteista ja 10% alennuksen kaikista OmaSp Stadionin muista tapahtumista. Lisäksi kausikortilla saa Meidän Kaupunki -kampanjassa mukana olevilta yrityksiltä useita etuja.

Erityisesti tänä vuonna käyttöön otettava uusi tapahtuma-areena nostaa kausikortin edut arvoonsa.

Kausikorttimme omistajat saavat monipuolisia etuja tapahtumiimme ympäri vuoden. Tulemme laajentamaan kausikorttien etuja jatkuvasti, ja uuden tapahtuma-areenan avulla, ottelutapahtumamme nousevat myös uudelle tasolle. Nyt on hyvä hetki liittyä yhteisöön ja hankkia kausikortti kaudelle 2022, sanoo Kivimäki lopuksi.

Tulevana viikonloppuna SJK aloittaa Liigacupin kotiottelulla AC Oulua vastaan. Ottelu pelataan koronarajoituksista johtuen ilman yleisöä Wallsport Areenalla ja se alkaa lauantaina 29.1. klo 14:45. Ottelu näkyy suorana Ruutu-palvelusta.

Kun alueen koronarajoitukset hellittävät, pääsee SJK:n kausikortilla myös Liigacupin ja keväällä alkavan Suomen Cupin kotiotteluihin. Tällä tietoa rajoitukset päättyvät 7.2. ja siten 19.2. pelattava SJK – VPS olisi ensimmäinen Liigacupin ottelu, johon myös kausikorttilaiset pääsevät sisään. Tarkemmin SJK tulee tiedottamaan jokaisen ottelun kohdalla lähempänä ottelua. Seuraa siis SJK:n kanavia.

Kausikortit SJK:n ja SJK Akatemian otteluihin Lippu.fi-kanavista, sekä arkisin klo 9-16 ja lauantaisin klo 10-15 Torikeskuksen SJK Storesta.