123 456 7890

Kausikorttilaiset näkevät SJK:n otteet 17 kotiottelussa, sekä etuosto-oikeudella myös europeleissä!

SJK on myynyt kaudelle 2016 1595 kausikorttia, mikä on seuran uusi ennätys.

Kausikorttien myynti jatkui vielä kotivauksen alla ja sen yhteydessa todella vilkkaana.

Ylivoimaisesti seuran uusi ennätys. Tämä on ollut kyllä mahtava juttu, joka on yhdistänyt hienolla tavalla koko alueen yritykset, kannattajat ja muut katsojat. Suuret kiitokset kaikille, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

Se mitä alkukaudesta vielä tavoiteltiin, eli 2000 myytyä kausikorttia tälle kaudelle, on vielä täysin mahdollinen. Kortteja myydään edelleen. Uskon myös että korttimyynti tekee vielä pienen piikin, kun OmaSp Stadionilla järjestetään avoimet ovet, Virtanen jatkaa.

Avoimet ovet, joissa Seinäjoen ja koko alueen väki pääsee tutustumaan OmaSp Stadionin tiloihin, järjestetään toukokuun alkupuolella. Tarkasta päivästä tiedotetaan myöhemmin lisää. Silloin osakkeenomistajille, kausikorttilaisille ja lopuksi vielä kaikelle muulle väelle, tarjoutuu tilaisuus nähdä konkreettisesti omin silmin stadionin tilat.

Kausikortilla saat oman numeroidun paikkasi OmaSp Stadionilta.

Kortteja voi ostaa edelleen OmaSp Stadionin Itäpäätyyn ja Pääkatsomoon. Kannattajapäädyn kiintiö on jo myyty loppuun, mutta mahdolisten pääkatsomo-upgreidausten jälkeen sieltäkin saattaa vielä vapautua paikkoja.

Tavoitteena on myydä OmaSp Stadionin otteluista neljä loppuun, eli se tarkoittaa noin kuuttatuhatta katsojaa näihin otteluihin. Suuria otteluita tulevalla stadionilla on ainakin SJK:n UEFA Champions League karsinnat sekä avausotteluna toimiva SJK – HJK, joka pelataan kesäkuun 18. päivä. Vain kausikortin ostamalla varmistaa paikkansa kaikissa näissä tapahtumissa. SJK haluaa myös mahdollistaa kaikille otteluiden seuraamisen paikanpäälta ja esimerkiksi Itäpäädyn 109 euron hintaisella kausikortilla näkee pelit yli puolet halvemmalla irtolippuihin verrattuna.

Tämä on meille hyvä alku ja uskon että tulevaisuudessa meillä on mahdollista saada entistä enemän kausikortteja myytyä. SJK:sta on tullut koko alueen merkittävä voima ja siten kiinnostuskin kasvaa entisestään, päättää Virtanen.

SJK pelaa ennen uudelle OmaSp Stadionille siirtymistä viisi kotiottelua vielä Seinäjoen Keskuskentällä. Ensimmäinen näistä on sunnuntaina 24.4. klo 16.00 pelattava SJK – Ilves ottelu. SJK:n kausikortit luonnollisesti käyvät myös näihin otteluihin.

Koko SJK:n otteluohjelman löydät SJK:n nettisivuilta: Otteluohjelma

SJK:n kausikortit, fanituotteet ja irtoliput myynnissä SJK:n verkkokaupassa, SJK-Shopissa.

Tervetuloa mukaan SJK-yhteisöön!