123 456 7890

SJK TV oli paikalla SJK:n ja Kuortaneen Urheiluopiston tiedotustilaisuudessa. SJK, SJK Akatemia ja Kuortaneen Urheiluopisto pitivät perjantaina 14.12. yhteisten tiedotustilaisuuden, jossa oli aiheena yhteistyön syventäminen entisestään.

OmaSp Stadionilla oli puhumassa Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus ja Urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä sekä SJK:n puolelta liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki, urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman ja SJK Akatemian kaupallinen johtaja Joni Vesalainen.

SJK:n toiminta ei ole pelkkää edustusjoukkueen ympärillä tapahtuvaa. Tämä on iso satsaus meiltä myös suomalaisen jalkapallon kehittämiseen. Pelaajapolku Veikkausliigan huipulle, ja toivottavasti maajoukkueeseen ja kansainvälisille kentille, sanoi ensimmäisenä tilaisuudessa puhunut SJK:n liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Tämä on hieno jatke meidän yhteistyöllemme. Isoon kuvaan kuuluu olosuhteiden rakentaminen ja urheilullinen sekä kaupallinen yhteistyö. Meillä on noin 5,3 miljoonan euron palloiluhalli rakentumassa. Tässä kohtaa kahden organisaation etu ja urheilijoiden etu, jatkoi Kuortaneen Urheiluopiston toimitusjohtaja Jussi Töyrylä.

Satsaukset urheiluun ovat merkittäviä. Pelkästään SJK sijoittaa omaan akatemiatoimintaansa puoli miljoonaa euroa vuodessa ja Kuortaneen Urheiluopistolla rakennetaan parhaillaan uutta urheiluinfraa kymmenien miljoonien arvosta. Kuortaneella onkin Suomen huippu-urheilun yksi tärkeimmistä keskittymistä osaamisen ja olosuhteiden osalta.

Pystymme tukemaan jalkapallon lajivalmennusta esimerkiksi erilaisen fysiikkavalmennuksen keinoin ja meillä on biomekaanikan, fysiologian, psykologian ja ravintovalmennuksen asiantuntijoita. Koko huippu-urheilun palvelupaketti. Menestykseen kuljetaan vain laadukkaan työnteon kautta. Emme tee taikatemppuja, vaan systemaattista työtä, jonka tulos näkyy vuosien aikana, sanoi Kuortaneen Urheiluopiston rehtori Tapio Korjus.

Kaupallisen yhteistyön kautta haetaan toiminnalle resursseja.

Haemme mukaan valtakunnallisia kumppaneita. Tämä on tapa tukea suomalaisen jalkapallon kehittymistä ja meidän toimintaamme, kertoi SJK Akatemian kaupallinen johtaja Joni Vesalainen.

SJK, SJK Akatemia, jalkapallolukio ja Kuortaneen Urheiluopisto tarjoavat parhaat mahdolliset olosuhteet nuorille pelaajille kehittyä ja pelata.

Tämä on täydellinen paikka pelaajan kehittymiselle. On tärkeää, että perhe voi luottaa, että nuoret ovat täällä hyvissä käsissä, SJK:n urheilupuolen tekninen johtaja Richard Dorman sanoi.

SJK TV taltioi koko tiedotustilaisuuden ja se on katsottavissa alta. Ensimmäisenä puhuu Sami-Petteri Kivimäki, sitten Jussi Töyrylä ja Tapio Korjus, Joni Vesalainen jatkaa ja sen jälkeen Richard Dorman kertoo akatemian urheilullisesta puolesta. Lopuksi media esittää kysymyksiä.