123 456 7890

SJK Akatemia päätti loppuvuoden harjoitusjakson ottelulla Veikkausliigan VPS:a vastaan Vaasan Fennia Areenalla, pakottaen isäntäjoukkueen 1-1 tasapeliin. Peli oli tauolla kotijoukkueelle 1-0 tilanteessa, mutta Eemeli Honkola riisti ensin pallon vastustajan puolustajalta ja iski tasoituksen 59.minuutilla. SJK Akatemia oli matkassa todella nuorella joukkueella, jossa oli vain muutama viime kaudella Ykköstä pelannut pelaaja. Osa joukkueen runkopelaajista on tällä viikolla akaneissa edustusjoukkueen harjoituksissa. SJK U17 puolestaan pelaa viikonlopun aikana B-nuorten harjoitusturnausta Kuortaneella. Toki myös VPS:lla oli päivän kokoonpanossa paljon nuoria pelaajia, mutta runko oli kuitenkin Veikkausliigajoukkueen. Siten päivän esityksen myötä SJK Akatemia voi vähintäänkin mennä hyvillä mielin joululomalle, odotellen tammikuussa alkavaa Ykköscupia ja Oulussa pelattavaa AC Oulu – SJK Akatemia harjoitusottelua.

VPS – SJK Akatemia 1-1 (1-0)
1-0 31 min Samuel Mantila
1-1 59 min Eemeli Honkola

Tämä oli fantastinen peli meille. Kaikki pelasivat erinomaisella tasolla. Heillä oli kuitenkin useita pelaajia, jotka pelasivat Veikkausliigaa viime kaudella, ja meillä vain muutamia pelaajia, jotka olivat meidän mukanamme viime kaudella Ykkösessä. Meillä oli itseasiassa kymmenisen pelaajaa, jotka ovat syntyneet vasta vuonna 2005, ja silti he pelasivat todella fantastista jalkapalloa. Olimme pelissä energisiä ja intensiivisiä, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Rehellisesti voin sanoa, että en olisi voinut toivoa parempaa päätöstä tälle loppuvuoden harjoitusjaksolle. Olen todella iloinen tästä esityksestä. Ja nyt voimme mennä joululomille tietäen, että olemme hyvässä tilanteessa niin fyysisesti kuin mentaalisesti joukkueen kanssa. Voimme levollisin mielin lomailla jouluna ja uutena vuotena, sillä olemme valmiina tammikuussa, kun pelit taas alkavat. 

Erinomainen päivä kyllä kokonaisuudessaan, Page päätti.

SJK Akatemia: Asseri Heinämäki MV (46’ Juho Kaunismäki MV), Otto Kemppainen (46’ Oskari Väistö), Tuomas Koivisto (46’ Joona Lahdenmäki), Berat Akdogan (46’ Lukas Eloranta), Eemeli Löytökorpi (46’ Daniel Hietala), Elias Machaal (46’ Tuukka Pahkala), Topias Helle (46’ Oskar Hõim), Elias Hyytinen (46’ Frans Eteläaho) Jani Mäenpää (46’ Akseli Tervaniemi), Adam Mekki (46’ Elari Hautamäki) ja Eemeli Honkola (60’ Tino Huttu)