123 456 7890

SJK aloitti ottelun vahvasti, ja ensimmäisen puoliajan aikana SJK onnistui luomaan useita vaarallisia hyökkäyksiä Ilveksen maalille. Jo 6. minuutin kohdalla nähtiin ensimmäinen maali, kun Kerhon maalivahti Jesse Öst antoi pitkän avauksen, ja hyökkääjä Jake Jervis teki loistavalla juoksulla itselleen maalintekopaikan. Myös viimeistely onnistui, ja SJK sai loistavan alun otteluun. 23. minuutilla SJK sai loistavan paikan, jossa Denys Oliinyk laukoi pallon Ilveksen onneksi tolppaan, ja sen jälkeen muut SJK:n pelaajat eivät aivan onnistuneet osumaan kimmonneeseen palloon. Myös Daniel Håkans pääsi pariin otteeseen vaaralliseen tekopaikkaan, mutta molemmilla kerroilla Ilveksen maalivahti Rasmus Leislahti sai estettyä Danin maalintekoyritykset. Ilves pääsi hieman paremmin mukaan otteluun ensimmäisen puoliajan loppupuolella, mutta ei onnistunut saamaan aikaan kavennusmaalia.

Toinen puoliaika alkoi melko rikkonaisesti. Ilves sai parannettua otteitaan ja onnistui luomaan useammankin vaarallisen paikan, mutta SJK:n pelaajat olivat puolustuksessa hereillä. Ottelun 84. minuutilla Ilves sai todella vaarallisen paikan, kun juuri vaihdosta sisään tullut Oiva Jukkola sai riistettyä pallon SJK-puolustukselta ja pääsi vastakkain Jesse Östin kanssa. Öst sai kuitenkin venytettyä hienon torjunnan Kerhon voiton pelastamiseksi. 88. minuutilla Tuco pääsi myös vetopaikkaan, mutta pallon kohteena oli jälleen maalitolppa. Kerhon näkökulmasta ottelun jälkipuolikas ja varsinkin viimeiset minuutit vaikuttivat välillä todella vaikeilta, mutta mustakultaisissa paidoissa pelannut SJK sai pidettyä oman maalinsa puhtaana upealla taistelulla.

– Erittäin hyvä ensimmäinen jakso, ja olisi voitu johtaa tauolla enemmänkin. Toisella jaksolla Ilves suoraviivaisti peliään, mikä teki pelaamisemme vaikeaksi, mutta puolustimme hyvin. Olen tällä hetkellä erittäin tyytyväinen joukkueen tekemisen tasoon ja kykyyn reagoida erilaisiin tilanteisiin. Peruspelaamisen taso on hyvä, kommentoi päävalmentaja Jani “Honsu” Honkavaara pelin jälkeen tuoreeltaan.

Ilves-SJK 16.7.2021
0-1 Jake Jervis 6′

SJK: Jesse Öst, Nikko Boxall, Rodrigo Arciero, Jude Arthur, Denys Oliinyk (70′ Gustaf Backaliden), Jake Jervis, Cristhian Valencia, Ville Tikkanen, Murilo (90′ Matias Vainionpää) , Daniel Håkans (61′ Nooa Laine), Tuco