123 456 7890

Ville Tikkasen huikea vapari yläkulmaan ja Vertti Hännisen toinen osuma, toivat SJK:lle voiton Liigacupin lohkovaiheen päätösottelusta. Maalit oli molemmille kauden ensimmäiset ja molemmmat myös ensimmäistä kertaa avauksessa Liigacupissa tänä talvena. Tikkaselle myös ensimmäinen avauksen paikka sitten KPV-harjoitusottelun, jossa hän loukkasi itseään. SJK jäi kuuden joukkueen lohkossa lopulta neljänneksi. Kolmen pisteen päähän lohkon voittaneesta AC Oulusta ja pisteen päähän toisena ja kolmantena olleista KuPS:ta ja Hakasta. AC Oulu ja KuPS etenivät Liigacupissa välieriin. Voitto ei tullut SJK:lle helpolla, vaan se joutui varsinkin toisella puoliskolla puolustuskannalle. Matias Vainionpään useilla katkoilla se kuitenkin kesti hienosti, ja otti pisteet mukaansa. SJK antoi ottelussa paljon peliaikaa Liigacupissa hieman vähemmän pelanneille. Seuraavaksi joukkue matkustaa Norjaan, missä se kohtaa ensi viikon sunnuntaina 5.3. klo 14:30 Norjan pääsarjajoukkue Tromsø IL:n ystävyysottelussa. Pelistä pyritään saamaan livekuvaa Suomeen. Veikkausliigan kausi alkaa 5.4. kotiottelulla FC Hakaa vastaan ja sitä ennen SJK pelaa useamman harjoitusottelun. Löydät kaikki jo sovitut pelit SJK:n nettisivujen otteluohjelmista. 

Ilves – SJK 1-2 (0-2)
0-1 40 min Ville Tikkanen
0-2 42 min Vertti Hänninen
1-2 77 min Petteri Pennanen

Kokonaisuutena hieno päätös erittäin kovalle harjoitusviikolle. Olemme nyt kahden viikon erittäin kovan harjoitusjakson keskellä, ja jatkamme vielä ensi viikolla. Oli hienoa päättää tämä ensimmäinen viikko voittoon, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen. 

Ehkä tämän pelin voi jakaa kahteen osaan, ja olen erittäin tyytyväinen yksilötasolla pelaajien esityksiin. Ja ensimmäisellä meillä oli selvästi enemmän pallo myös hallussa. Sitten toinen jakso oli meille vaikeampi. Varmasti osin menee väsymyksen piikkiin, ja kaikki eivät nyt ehkä pystyneet pitämään tasoa loppuun saakka. 

Joka tapauksessa, me otimme tässä kärsimyksien kautta voiton. Myös hyvä, että otimme voiton vieraspelistä. Nyt päivä vapaata, ja ensi viikolla uusi alku. Meillä on todella kova viikko edessämme, joka päättyy jännittävään otteluun Norjassa Tromsøn vieraana, Gómez sanoi vielä lopuksi. 

SJK: Markus Uusitalo MV, Martti Haukioja (72’ Pablo Andrade), Macario Hing-Glover, Ville Tikkanen (60’ Matej Hradecky), Matias Vainionpää, Jake Dunwoody (60’ Markus Arsalo), Pyry Hannola (72’ Valentin Gasc), Vertti Hänninen, Kingsley Ofori (80’ Samson Ebuka), Tuomas Kaukua (46’ Diego Rojas) ja Jere Streng (80’ Jaime Moreno).