123 456 7890

SJK U17 otti vakuuttavan voiton FC Ylivieskan U17-joukkueesta OmaSp Stadionilla kauniissa lauantai-iltapäivän auringonpaisteessa. SJK ei jättänyt reippaasti taistelleelle vierasjoukkueelle juurikaan saumoja ottelussa. SJK U17 voitti P17 Ykkösen Syksyn C-lohkonsa suvereenisti maalierolla 48-12 keräten 11 ottelusta kymmenen voittoa häviten vain yhden ottelun. Kevään lohkossa joukkue pelasi kuusi peliä, joista saldona kuusi voittoa maalierolla 33-4. Lohkon voitto tarkoittaa pääsyä talven SM-karsintasarjaan.

7-0 Kangaskokko 90′

Ottelu alkoi tunnustelevasti, mutta hyvin nopeasti SJK siirtyi hallitsemaan peliä, eikä FC Ylivieskan muutamista satunnaisista vastahyökkäyksistä syntynyt kuitenkaan todellisia maalipaikkoja ensimmäisellä puoliajalla. SJK siirtyi 1-0-johtoon kahdeksan minuutin pelin jälkeen, kun Mikael Vuorenmaa nousi päätylinjalle ja keskitti hienosti takatolpan suuntaan, jonne Akusti Jalasvaara kiirehti ja ehti puskemaan pallon todella puhtaasti ja tyylikkäästi maaliin. SJK sai vapaapotkun melko kaukaa reilun 10 minuutin pelin jälkeen, ja Frans Eteläahon lähettämä pallo upposi FC Ylivieskan maalin vartijan näppien kautta maaliin. Ennen kuin 15 minuuttia oli täynnä, pääsi Akseli Tervaniemi täräyttämään pallon ensin tolppaan, ja seuraavassa tilanteessa pallo meni maaliin asti. 4-0-maali näki päivänvalonsa noin viisi minuuttia ennen ensimmäisen jakson loppua, kun Jalasvaara ehti jälleen hienosti tekopaikoille, tällä kertaa maalivahdin rebound-palloon ja käytti tilaisuutensa joukkueen hyväksi.

Toisella jaksolla maalin portteja kolkuteltiin jo parin minuutin pelin jälkeen, kun Eteläahon sijoitus osui takatolppaan. SJK painoi vahvasti päälle, ja 5-0-maali nähtiin vajaan tunnin pelin jälkeen, kun Akusti Jalasvaara viimeisteli hattutemppunsa Akseli Tervaniemen syötöstä. Lisää nähtiin jälleen ajassa 66′ kun tällä kertaa Tervaniemi löysi syötöllään maalin edestä Eemeli Honkolan joka ei viimeistelyssään epäröinyt. Ottelun viimeisen maalin teki hienolla laukauksella Taavi Kangskokko kun 90 minuuttia oli jo täyttymässä. Lisää maaleja ottelussa ei nähty, ja SJK U17 jatkaa otteluitaan komeasti talven SM-karsintasarjassa!

SJK U17: Heinämäki Asseri (Kankaanpää Saku 46′), Kotila Santeri (Kangaskokko Taavi 67′), Hakala Aatu (Hyytinen Elias 55′), Eteläaho Frans (Marttila Tuukka 73′), Vuorenmaa Mikael, Haapoja Akseli, Lehto Eero, Honkola Eemeli, Löytökorpi Eemeli, Jalasvaara Akusti, Tervaniemi Akseli