123 456 7890

SJK joutui taipumaan Liigacupin ottelussa FC Hakalle, joka onnistui kääntämään ottelun. SJK meni ensin johtoon Tuomas Kaukuan maalilla, kun Martti Haukioja laittoi hyvän ristipallon oikeana laitaan Macario Hing-Gloverille, ja tämä keskitti matalana maalin eteen. Kaukua pääsi vetämään puolustajan kautta tulleen pallon verkkoon. Hakan vaihtomies Ryan Mahuta kuitenkin tasoitti ottelun yläkulmavedolla, ja vain pari minuuttia myöhemmin Haka teki vielä voittomaalin. SJK hallitsi varsinkin ottelun ensimmäistä puoliskoa ja haki ottelun loppuun asti tasoitusta. Haka oli kuitenkin jälleen ärsyttävä vastustaja SJK:lle, ja piti pisteet kotonaan. Liigacup jatkuu ensi lauantaina 18.2. kotiottelulla SJK – AC Oulu. Ottelu pelataan Wallsport Areenalla ja se alkaa klo 14:45. Liput ovelta ja kauden 2023 kausikortit käyvät.

FC Haka – SJK  2-1 (0-0)
0-1 60 min Tuomas Kaukua
1-1 66 min Ryan Mahuta
2-1 69 min Juan Lescano

SJK juhlii Tuomas Kaukuan johto-osumaa. Kuva Jussi Rämä.

Pettynyt tietenkin tulokseen. Varsinkin kun suoriuduimme suurimman osan ottelusta erittäin hyvin. Tunnin ajan oltiin todella hyviä ja dominoivia. Mielestäni otimme jälleen pieniä askelia eteenpäin viime viikosta, mutta kenties olisi pitänyt saada muutama maalintekopaikka enemmän tällä hallinnalla, pohti SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Kun teimme sitten maalin, keskittymisemme herpaantui noin kymmeneksi minuutiksi, ja se maksoi meille tämän ottelun. Päästimme kaksi maalia, jotka olivat hyviä maaleja heille, mutta molemmat tilanteet tulivat meidän virheistä, tai tilanteista, joissa meidän olisi pitänyt olla parempia itse. En anna meidän hyväksyä näitä tilanteita, joiden vuoksi menetimme pisteet.

Vaikka olenkin pettynyt tulokseen, niin tästä saamme hyvän oppitunnin, josta ottaa opiksi tulevaan. Menemme kohti seuraavaa peliä, ja huomenna palaamme harjoituksiin ja jatkamme työntekoa, jatkaaksemme kehittymistä. Meidän pitää saada paremmat tulokset parista seuraavan kierroksen ottelusta, että etenemme jatkoon, sanoi Gómez vielä lopuksi.

SJK: Ovie Ejeheri MV, Martti Haukioja (75’ Diego Rojas), Matias Vainionpää, Matej Hradecky, Otto Kemppainen (20’ Macario Hing-Glover), Pablo Andrade (59’ Kingsley Ofori), Nooa Laine, Valentin Gasc (75’ Vertti Hänninen), Pyry Hannola, Tuomas Kaukua (75’ Jere Streng) ja Samson Ebuka (59’ Jaime Moreno).