123 456 7890

Jere Streng teki hattutempun, kun SJK voitti viikon sisään pelatun kolmannen harjoitusottelun. Muutenkin viikko oli mainio, sillä kovat ottelut Norjassa ja Helsingissä päättyivät tasapeliin sekä voittoon. Nyt OmaSp Stadionilla ensimmäistä kertaa tänä vuonna pelattu ottelu päättyi sekin 3-2 voittoon Ykkösen kärkijoukkue TPS:sta. Samalla SJK sai annettua viikon aikana laajalla ringillä peliaikaa ja silti onnistui iskemään yhdeksän maalia kaikissa otteluissa yhteensä. Tämän päivän pelissä TPS meni kuitenkin yllättäen johtoon, kun uusi hankinta Alhaji Gero pääsi pitkän syötön jälkeen karkuun SJK:n puolustuslinjan taakse. Ja vain muutama minuutti tuosta, TPS lisäsi johtoa kulmapotkusta. SJK tuli kuitenkin nopeasti takaisin ja tauolla tilanne oli jo 2-2. SJK vei peliä selvästi, ja paikkoja oli tehdä useampiakin maaleja. TPS-maalilla Jere Koponen torjui kuitenkin mainiosti ja kertaalleen Diego Rojasin veto osui yläpuuhun. Toisella jaksolla TPS oli hieman paremmin pelissä mukana, mutta ei saanut maaliensa lisäksi kuin kertaalleen hätyyteltyä SJK:n maalia. Streng iski viikon viidennen maalinsa ja kolmannen tämän päivän ottelussa, reilu vartti ennen pelin loppua. SJK Akatemia pelaa oman harjoitusottelunsa huomenna sunnuntaina OmaSp Stadionilla, ja SJK taas seuraavan kerran ensi lauantaina 18.3. klo 13:00, kun IFK Mariehamn saapuu vieraaksi. Kausikortit myynnissä Ticketmasterin kanavissa.

SJK – TPS 3-2 (2-2)
0-1 12 min Alhaji Gero
0-2 16 min Roope Pakkanen
1-2 19 min Jere Streng
2-2 36 min Jere Streng
3-2 72 min Jere Streng

Olemme erittäin tyytyväisiä koko tähän viikkoon. Kuten sanoin aiemmin viikon alussa, niin tämän viikon ohjelmana oli pelit, ja mielestäni koko viikko sujui erittäin hyvällä tasolla. Ja erityisesti se on lämmittänyt, että on ihan sama ketä meillä kentällä pelaa tai ketä on sivussa, niin silti olemme saaneet jatkumoa pelaamiseen ja esiintyneet hyvällä tasolla, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

Tämä on myös asia, johon me haluamme tällä kaudella fokusoitua. Haluamme jatkuvuutta kaikkeen; kuinka pelaamme, kuinka prässäämme. Ja näköjään saamme jatkuvuutta jopa siihen, miten päästämme maaleja.

Siihen asiaan olemme tietenkin pettyneitä. Mutta kuten tänäänkin nähtiin, me käännämme pelit menestykseksi siitä huolimatta, muistutti Gómez.

Tähän meidän pitää vielä kuitenkin kiinnittää huomiota ja hioa asiaa, että emme päästä näin helposti maaleja. Vain siten teemme itsellemme hieman helpommaksi voittaa otteluita. 

Tai sitten meidän pitää tehdä joka päivä 3-5 maalia per peli. Jos sen pitää sitten mennä niin, niin yritetään sitten tehdä se siten, Gómez jatkoi.

Ehkä meidän pitää joka kerta pelata kuten tänään, laittaa Tuomas Kaukua laitapakiksi ja keskikenttäpelaaja puolustajiksi. Mitä vain pitää tehdäkään, että voitamme otteluita tällä kaudella, niin sitten tehdään niin. Tehdään kaikkemme, että olemme se joukkue mikä haluamme olla. 

Toivottavasti tämä viikko on kuitenkin ollut siitä osoitus, että millainen tästä kaudesta voisi tulla. Nautimme työmme tekemisestä, ja esiinnymme sekä kamppailemme kentällä tällä tavoin, Gómez pohti vielä lopuksi.

SJK: Markus Uusitalo MV, Terry Yegbe (74’ Jake Dunwoody), Ville Tikkanen (74’ Markus Arsalo), Matej Hradecky, Otto Kemppainen (46’ Martti Haukioja), Kingsley Ofori, Valentin Gasc (72’ Denis Cukici), Vertti Hänninen (84’ Pyry Hannola), Diego Rojas, Samson Ebuka (72’ Jaime Moreno) ja Jere Streng (84’ Salim Yussif).