123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho kohtasi lauantaina 13.1.2024 Seinäjoen Wallsport Areenalla virolaisen Paiden kaupungista ponnistavan Paide Linnameeskondin. Kotijoukkue oli talven 2024 ensimmäisessä harjoituspelissään vahvempi, ja kentällä nähtiin raikkaalla peli-ilmeellä varustettu nuori tiimi.

SJK–Paide Linnameeskond 3–0 (2–0)
34′ Karjalainen 1–0
35′ Kemppainen 2–0
61′ Paananen 3–0

SJK:n voi sanoa hallinneen ensimmäistä puoliaikaa, ja Paide ei saanut yhtäkään todella vaarallista maalipaikkaa. Seinäjokiset sen sijaan saivat aikaan kaksi maalia ja useampiakin tilanteita, joissa pallo olisi voinut hieman paremmalla viimeistelyllä upota verkkoon. Vartin pelin jälkeen pirteästi esiintynyt Lauri Laine tykitti pallon vasemmalta takatolppaan. Pelin ensimmäinen maali syntyi reilun puolen tunnin pelin jälkeen kun Rasmus Karjalainen pääsi puskemaan pallon Babacar Fatin keskityksestä maaliin. Melkein heti perään SJK tuplasi johtonsa, kun Otto Kemppainen laukoi matalan pallon takakulmaan. Toisen puoliajan ainokaisen teki Kerhon Kasper Paananen, joka ei jättänyt mahdollisuuksia toiselle puoliajalle vastustajan maalille vaihdetulle SJK-legendalle Mihkel Aksalulle.

Kokonaisuutena peli on vauhdikas, ja sekä vanhat että lukuisat uudet kasvot esiintyivät ottelussa mallikkaasti. Avauksessa kotijoukkueella oli neljä pelaajaa, jotka viime kaudella olivat SJK Akatemian runkopelaajia, ja toisella puoliajalla kentällä vielä enemmän aiemmin Ykkösestä tuttuja pelaajia.

–Eka peli pelattu ja paljon saatiin infoa siitä missä mennään. Totta kai joka peliin lähdetään voittamaan ja siksi on hyvä että saatiin myös hyvä tulos. Oli tärkeää että moni pelaaja sai peliaikaa, kommentoi päävalmentaja Toni Lehtinen ottelua.

SJK:n pelaajat harjoitusottelussa: Paunio, Fati, Väistö, Karjalainen, Gasc, Kemppainen, Tikkanen, Laine L., Hannola, Tessilimi, Cukici, Riihimäki, Koivisto, Moreno, Armah, Yussif, Arsalo, Naamo, Honkola, Laine N., Cissé, Karkulowski, Günes, Paananen

SJK:n seuraava ottelu on harjoituspeli FF Jaroa vastaan Pietarsaaressa lauantaina 20.1.2024 kello 15:30. Samana päivänä SJK Akatemia pelaa harjoitusottelun Wallsport Areenalla Vaasan Palloseuraa vastaan kello 15:00.