123 456 7890

SJK kaatui 0-1 tuloksella Liigacupin avausottelussa, kun KuPS onnistui kertaalleen vapaapotkusta. Vapari otti vielä harmillisesti kimmokkeen muurista, ja meni hieman onnekkaasti etutolpan juureen. Kenttätapahtumiin nähden SJK:lle jäi muutenkin paljon jossiteltavaa, sillä SJK loi enemmän paikkoja ottelussa. Varsinkin lopussa KuPS joutui kovaan pyöritykseen, mutta KuPS-maalivahti Johannes Kreidl teki pari tärkeää pelastusta ja pisteet matkasivat Kuopioon. SJK:lta pirteimmällä pelipäällä oli peliä keskikentällä rakennellut Diego Rojas, jolla oli paikka tasoittaa ottelu heti KuPS:n johtomaalin jälkeen. Liigacupin pelit jatkuvat ensi viikonloppuna, lauantaina 4.2. klo 14:45, kun Wallsport Areenalla pelataan Pohjanmaan derby SJK – VPS. Kausikortit Ticketmasterin-kanavista ja SJK Storesta.

SJK – KuPS 0-1 (0-0)
0-1 75 min Christian Tue Jensen

En haluaisi olla tässä toista viikkoa putkeen sanomassa, että (esityksen perusteella) olisimme ansainneet voiton, sillä emme voittaneet. Emmekä halua olla sellainen joukkue. Kaikki se työ mitä teemme viikolla ja pelissä, emmekä sitten saa mitään mukaan. Haluamme olla joukkue, joka voittaa ja samalla on pelissä hallitsevampi sekä tekee enemmän hyviä asioita kuin vastustaja, harmitteli SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez pelin jälkeen.

Mutta, itse peli oli mielestäni hyvä ja erittäin kilpailunomainen. Teimme mielestäni vähemmän virheitä kuin muut kentällä olleet, vaikka hävisimme pelin. Pelasimme silti hyvällä tasolla, ja teimme useita hyviä asioita kentällä. Meidän pitää jatkaa sillä tiellä, sillä tämä on juuri oikea suunta. Pitää vain pysyä kärsivällisenä ja tuloksetkin tulevat tämän myötä. Luotetaan prosessiin. 

Nyt meidän tulee vain pitää huolta, että otamme tästä opiksemme, ja parannamme entisestään. Ei pidä välittää, jos jotain tällaista tapahtuu, että vastustaja menee johtoon vaparimaalilla, joka ottaa vielä kimmokkeen jostain. Sellaista sattuu. Pitää vain tehdä entistä enemmän töitä.

Tietenkin olemme pettyneitä, kun emme saaneet tästä pelistä mitään. Se on iso harmi, sillä pelaajat näyttivät kentällä osaamistaan ja tekivät paljon hommia. Kyllä tällä esityksellä olisi pitänyt saada enemmän mitä nyt saimme, myönsi Gómez.

Mutta, se on mitä se on, ja meidän pitää mennä eteenpäin kohti ensi viikkoa, Gómez jatkoi.

SJK: Ovie Ejeheri MV, Matias Vainionpää (63’ Martti Haukioja), Matej Hradecky, Terry Yegbe (80’ Vertti Hänninen), Macario Hing-Glover (70’ Otto Kemppainen), Pablo Andrade (63’ Kingsley Ofori), Nooa Laine, Jake Dunwoody (80’ Samson Ebuka), Diego Rojas, Valentin Gasc (70’ Pyry Hannola) ja Jaime Moreno (63’ Jere Streng).