123 456 7890

SJK johti ottelua jo 0-3 tilanteessa 10 min ennen loppua, kun HJK pääsi mukaan rangaistuspotkumaalin myötä. Kovalla kokoonpanolla kotonaan matkassa ollut HJK pyöritti peliä, mutta SJK puolusti erittäin hyvin, sekä käytti hyvin hyödyksi paikkoja. Avausmaalin teki Jaime Moreno, Murilon hyvästä matalasta keskityksestä. Terry Yegbe tuplasi johdon kulmasta puskumaalilla, ja Jere Streng teki takatolpalta Samson Ebukan hyvästä keskityksestä. HJK sai avausmaalin pelin lopullla, kun Perparim Hetemaj kaatui boksissa ja Bojan Radulovic ohitti Markus Uusitalon yläputken alle tulleella rangaistuspotkulla. Hetki tuon jälkeen, HJK sai vielä kavennusosuman. SJK oli lisätä johtoa pelin lisäajalla, mutta Strengin veto meni yli maalin. Peli oli kovatempoinen, ja hyvätasoinen harjoitusottelu. Jobinpostina tuli Ville Tikkasen loukkaantuminen ensimmäisellä puoliajalla, kun hän liukastui alueen ulkopuolella. Vielä ei ole tiedossa tehtiinkö vaihto varotoimena vai tuleeko tuosta tilanteesta huilia. Kenttä oli muutenkin melko liukas, mutta peli pysyi silti hyvätasoisena. SJK:n harjoitusottelut jatkuvat heti tulevana lauantaina 11.3. klo 14:30, kun TPS saapuu vieraaksi Seinäjoelle. Tarkemmin ottelusta torstai-iltana ilmestyvässä otteluennakossa. Kausikortit myynnissä Ticketmasterin-kanavissa ja Torikeskuksen SJK Storessa.

HJK – SJK 2-3 (0-1)
0-1 23 min Jaime Moreno
0-2 65 min Terry Yegbe
0-3 79 min Jere Streng
1-3 82 min Bojan Radulovic rp.
2-3 89 min Kai Meriluoto

Terry Yegbe oli vahva SJK:n puolustuksessa, maalinsa lisäksi. Kuva: Mira Lönnqvist

Erittäin tyytyväinen, erittäin vahvaan esitykseen, ja tämä vain kolmen päivän jälkeen edellisestä ottelusta. Kamppailimme jälleen todella hyvin, ja meillä oli hyviä hetkiä, kun kontrolloimme peliä – ei pelkästään pallonhallinnan kautta, vaan ilman palloa myös. Prässäsimme hyvin, ja olimme välillä itse kovan prässin alla. Voitimme palloja ylhäällä monta kertaa, ja kun meidän piti puolustaa matalalla, puolustimme tiiviinä. Puolustimme muutenkin hyvin suurimman osan ottelusta, sanoi SJK-päävalmentaja Joaquin Gómez ottelun jälkeen.

Olemme tietenkin kaikki pettyneitä noihin kahteen maaliin, jotka pääsivät tulemaan lopussa. HJK:n voittaminen 3-0 tuloksella vieraissa olisi ollut jotain, jonka me kaikki olisimme taatusti halunneet. Mutta emme nyt pystyneet siihen, joten siitä hieman pettynyt olo. 

Mutta pitää muistaa, että me tulimme tähän otteluun erittäin kovan ottelun jälkeen, ja esiinnyimme silti erittäin vahvasti keskellä viikkoa, Gómez muistuttaa nopeasti. 

Nyt keräämme hieman energiaa, ja jatkamme viikonloppuna pre-seasonin toista vaihettamme. Tämä onkin erittäin tärkeä vaihe sitä. Kehitymme koko ajan, rakennamme peliämme, ja olemme taatusti valmiita kauden alkuun, Gómez päätti.

SJK: Markus Uusitalo MV, Martti Haukioja, Ville Tikkanen (39’ Valentin Gasc), Terry Yegbe, Murilo (59’ Markus Arsalo), Kingsley Ofori, Nooa Laine (70’ Vertti Hänninen), Jake Dunwoody, Pyry Hannola (64’ Diego Rojas), Tuomas Kaukua (76’ Samson Ebuka) ja Jaime Moreno (59’ Jere Streng)