123 456 7890

SJK jatkoi voittojen tiellä Veikkausliigassa kaatamalla kotonaan FC Interin. Samalla seinäjokiset tekivät historiaa, sillä Kerho ei ole koskaan aiemmin kerännyt kauden viidessä ensimmäisessä ottelussa 11 sarjapistettä tai enemmän. Mestaruuskaudella 2015 SJK keräsi viidestä ensimmäisestä ottelustaan 10 pistettä. Ottelun voittomaalin iski vaihdosta sisään tullut Diego Rojas lisäajalla, kun ensin FC Inter onnistui tasoittamaan lisäajalla. Voittomaalin jälkeen koko stadion räjähti juhlimaan. SJK:n seuraava ottelu on ensi viikon lauantaina 13.5. klo 17:00 ja silloin OmaSp Stadionille saapuu Tampereen Ilves. Seuraavalla viikolla SJK pelaa Suomen Cupin 4.kierroksen ottelun keskiviikkona 17.5. ja tuolloin OmaSp Stadionille saapuu AC Oulu.

SJK – FC Inter 2–1 (1–0)
1-0 36 min Jaime Moreno
1-1 90+1 min Tommi Jyry
2-1 90+2 min Diego Rojas

Perjantai-illan koitoksesta ei puuttunut draamaa, sillä ottelun lisäaika tuotti molemmille joukkueille yhden osuman. Inter teki ensiksi 1–1-tasoitusmaalin, ja heti perään oli SJK:n vuoro onnistua ja iskeä voittorysä. Sankariksi nousi Diego Rojas, jonka tulinen laukaus painui Inter-vahti Eetu Huuhtasen käsien kautta verkon perukoille.

SJK oli suurimman osan ottelusta niskan päällä ja loi tukuttain hyviä maalintekopaikkoja. Jake Dunwoody oli yllättää Huuhtasen jo 3. minuutilla, mutta nuori turkulaisveskari sai näppinsä brittipelaajan 20 metristä lähteneen laukauksen väliin. Avausjaksolla Huuhtanen pysäytti myös Jere Strengin ja Matej Hradeckyn hyvät yritykset.

Illan ensimmäinen maali syntyi 36. minuutilla SJK:n kulmapotkusta. Murilo antoi hyvän keskityksen, ja Hradecky pääsi palloon päineen väliin. Pusku suuntautui tolppaan, ja Jaime Moreno liukui paikalle ja siirsi kotijoukkueen johtoon. Moreno osui toisessa ottelussa putkeen, ja hänellä on nyt kasassa kolme liigaosumaa. Talven pelit mukaan lukien hyökkääjä on tehnyt SJK-paidassa 10 rysää.

SJK tuli myös toiselle jaksolle vahvalla jalalla ja loi ensimmäisen paikkansa jo ensimmäisten sekuntien aikana. Moreno pääsi taas hyvään paikkaan maalin edustalla, mutta tällä kertaa pallo painui niukasti ohi. Vahvalla pelipäällä ollut Moreno nousi esiin myös tunnin paikkeilla ja ampui vaarallisen näköisen laukauksen boksin sisältä, mutta peliväline suuntautui takakulmasta ohi.

Jaime on todella kilpailullinen pelaaja. Häntä vastaan on kauhea pelata. Hän tekee maaleja, kiteytti SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez.

Inter sai otetta viimeisen 20 minuutin aikana ja loi useamman puolittaisen tilanteen. Lopulta Tommi Jyry toi vieraat tasoihin lisäajan alussa vapaapotkun jälkitilanteesta. Samalla päättyi SJK:n lähes 400 minuuttia kestänyt nollapeliputki. Turkulaisten juhlat päättyivät kuitenkin lyhyeen, sillä SJK ja Rojas iskivät heti seuraavasta tilanteesta. Samson Ebuka pelasi vahvasti kaksinkamppailutilanteen ja tiputti pallon Rojasille, joka ratkaisi pelin tarkalla pommillaan.

Olen todella tyytyväinen siitä, millaisen merkin tämän antaa meistä. Pystyimme nousemaan takaisin johtoon, vaikka vastustaja tuli lopussa tasoihin. Emme olleet missään nimessä parhaimmillamme tänään, mutta loppu oli erinomainen. Emme masentuneet lopussa, vaan nostimme päät ylös ja löimme katseen hyökkäyssuuntaan. Osoitimme kestävyyttä ja luonnetta, Gómez jatkoi.

Gómezia jäi harmittamaan lähinnä se, ettei Kerho ratkaissut peliä aiemmin.

Jos ei iske paikoista, lopusta voi tulla tuollainen. Meillä oli paljon paikkoja, joista olisi pitänyt viimeistellä ja lyödä peli pakettiin.

SJK:n maalilla jälleen pelannut Ovie Ejeheri pääsi perjantaina melko helpolla. Hän on pelannut Kerhon kauden kaikki liigaottelut ja päästänyt yhteensä vain kaksi maalia, joka on koko sarjan pienin lukema,

SJK on kerännyt kauden jokaisesta ottelustaan sarjapisteitä. Kahdesta viime ottelusta voiton napannut joukkue on sarjassa toisena vain kahden pisteen päässä HJK:sta.

SJK: Ovie Ejeheri MV, Matej Hradecky, Ville Tikkanen, Terry Yegbe, Kingsley Ofori (64. Otto Kemppainen), Murilo, Valentin Gasc, Jake Dunwoody (78. Nooa Laine), Tuomas Kaukua (64. Diego Rojas), Jaime Moreno (78. Samson Ebuka) ja Jere Streng (70. Pyry Hannola).