123 456 7890

SJK kohtasi kauden seitsemännessä Veikkausliigan ottelussaan FC Hakan lauantaina 11.5. klo 15:00. Valkeakosken Tehtaan Kentällä aurinkoisissa olosuhteissa pelattu ottelu oli tasainen, mutta seinäjokiset eivät valitettavasti saaneet mukaansa sarjapisteistä ottelussa, joka päättyi kotijoukkueen 2–0-voittoon.

FC Haka–SJK 2–0 (1–0)
1–0
Lanquedoc 31′
2–0
Fall 64′

Tasaisehkon kamppailun ensimmäinen jakso tarjosi joitakin tekopaikkoja molemmille joukkueelle, mutta vain FC Haka onnistui käyttämään tilanteensa hyödykseen. Varsinkin ottelun alussa SJK kykeni tekemään FC Hakan pelaamisen vaikeaksi, ja kotijoukkue vaikuttikin välillä olevan ongelmissa. Kuitenkin ensimmäinen maali syntyi puolen tunnin pelin jälkeen koskilaisten toimesta, kun Elias Mastokangas keskitti pallon vasemmasta laidasta maalin eteen, josta Marko Bacanin jatkoi pallon taka-alueelle vapaaksi jääneelle Imani Lanquedocille, joka pyssytti pallon verkkoon.

Toisella jaksolla tasainen vääntö jatkui, mutta SJK:n viimeiset ratkaisut viimeisellä kolmanneksella eivät olleet aivan optimaalisia. Ottelun toinen maali syntyi tunnin pelin jälkeen, kun boksiin vasemmalta edennyt FC Hakan Ryan Mahuta syötti pallon Maissa Fallille, joka laukoi vastustamattoman vedon takayläkulmaan. SJK teki jakson vanhetessa joitakin pelaajavaihtoja sekä muutti hieman ryhmitystään. Muutokset toivat hieman lisävirtaa peliin ja ankaraan takaa-ajoon, mutta SJK ei kuitenkaan saanut palloa maaliin asti. Näin loppulukemiksi kirjattiin 2–0.

–Ensimmäisellä jaksolla olimme hyviä, ja vietimme paljon aikaa heidän boksinsa läheisyydessä, mutta olimme ehkä hieman liian passiivisia. Olisimme voineet antaa hieman enemmän keskityksiä boksiin tai tehdä hieman enemmän juoksuja vapaisiin tiloihin. Ensimmäisen maalin syntyessä emme olleet hereillä. Toisella jaksolla hallitsimme kohtuullisesti palloa, mutta emme olleet tarpeeksi vaarallisia ja meitä puuttui jollakin tapaa taitoa viimeisellä kolmanneksella. Teimme vaihtoja joilla halusimme saada lisää virtaa ja vauhtia peliin, mutta Haka puolusti hyvin koko joukkueen voimin. Haka ansaitsi voittonsa ottelusta. Meidän tulee jatkaa kehittymistä ja yrittää korjata suoritustasoamme. Vaikka pelissä oli asioita joista voisimme olla myös tyytyväisiä, meidän tulee keskittyä siihen että käännämme pallonhallinnan maalintekopaikoiksi ja maalintekopaikat maaleiksi, sanoo päävalmentaja Toni Lehtinen.

SJK pelaa seuraavan ottelunsa Veikkausliigassa ensi perjantaina 17.5., jolloin Seinäjoen OmaSp Stadionille vastustajaksi saapuu FC Inter Turusta. Ottelu alkaa kello 19:00, ja liput matsiin myy Ticketmaster.fi

SJK: Paunio Roope, Fati Babacar, Spencer Pires Kelvin, Karjalainen Rasmus (Laine Lauri 74′), Gasc Valentin, Moreno Ciorciari Jaime Jose, Hannola Pyry (Paananen Kasper 69′), Tikkanen Ville, Arsalo Markus (Salim Yussif 74′), Naamo Dario, Ndiaye Fallou (Mömmö Eetu 58′) Vaihdossa: Rodriguez Acurcia Miquel Antoni, Väistö Oskari, Ofori Kingsley