123 456 7890

TPS voitti 3-0 luvuin Turussa pelatun Ykköscupin puolivälierän, ja sitä myöden SJK Akatemian pelit Ykköscupissa päättyy tähän. TPS kohtaa välierässä joko EIF:n tai KPV:n. SJK Akatemia tulee pelaamaan vielä ennen kauden alkua harjoitusotteluita, mutta Ykkösen kausi alkaa 18.4. vierasottelulla Pargas IF:aa vastaan. Löydät kaikki SJK Akatemian ottelut SJK:n nettisivuilta.

TPS – SJK Akatemia 3-0 (2-0)
1-0 9 min Kasper Hämäläinen
2-0 15 min Daniel Rantanen
3-0 62 min Albijon Muzaci

Avausmaali syntyi, kun Kasper Hämäläinen riisti pallon keskialueella, ja laukoi komeasti vasempaan alakulmaan kaukaa, kuudentoista kaaren ulkopuolelta. Maalissa Topi Säilynoja ei entisen maajoukkuepelaajan vedolle voinut mitään. Säilynoja oli voimaton myös 2-0 osumassa, kun tällä kertaa Daniel Rantanen laukoi kaukaa pelaajaruuhkan takaa. Veto ei ollut kovin kova, mutta pallo upposi aivan oikean alakulman tolpan juureen.

SJK Akatemia sai peliään käyntiin oikeastaan vasta puolen tunnin pelin jälkeen, ja pääsi rakentelemaan omaa peliään sekä pitämään palloa. Mukaan hyökkäykseen noussut Sami Sipola sai pallon laidasta keskelle, ja veti komeasti kohti maalia, mutta TPS:n maalivahti Aati Marttinen sai torjuttua riman alle tulossa olleen pallon kulmaksi. Myös Oskar Pihlaja pääsi laukomaan hieman ennen taukoa kuljetuksen jälkeen, mutta veto meni ohi ja yli maalin. Tauolle mentiin kotijoukkueen 2-0 johdossa.

Tunnin kohdalla TPS lisäsi johtoaan 3-0:aan, ja asialla oli Albijon Muzaci. Pelin lopulla SJK Akatemia sai vielä hieman painetta kotijoukkueen päätyyn, mutta ei maaleja. Siten TPS jatkaa Ykköscupissa välieriin.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV, Kaarlo Rintamäki, Berat Akdogan (71’ Noa Lehtonen), Sami Sipola, Matias Vainionpää, Deni Silverio, Jude Arthur (59’ Valentin Gasc), Nooa Laine (81’ Denis Cukici), Oskar Pihlaja (46’ Borry Sabally), Samson Ebuka (80’ Mikael Anttila) ja Kingsley Ofori.