123 456 7890

SJK Akatemia tarjoili paikalle saapuneelle yleisölle todella mehukasta jalkapalloviihdettä, sillä tasaisehkon ottelun viimeisellä vartilla se laittoi pystyyn shown, jonka aikana nähtiin neljä komeaa maalia.

SJK Akatemia – KäPa 4–0 (0–0)
1–0 Kyllönen 74′
2–0 Yakubu 84′
3–0 Hänninen 86′
4–0 Cukici 89′

Hellesäässä pelattu ottelu alkoi SJK Akatemian kannalta mallikkaan näköisesti. Kotijoukkue kykeni agressiivisen prässipelin avulla pitämään pallonhallinnan itsellään ja onnistui luomaan useita hyökkäyksiä. Myös Käpylän Pallo pääsi tekopaikoille, mutta kumpikaan joukkue ei onnistunut ottelun ensimmäisellä puolikkaalla tekemään maaleja.

Toisen jakson alussa jatkettiin siitä, mihin ensimmäisellä jäätiin. Kamppailu oli tasaista, ja molemmissa päissä maalivahdit olivat työllistettyjä. Molemmat joukkueet suorittivat jakson aikana nipun vaihtoja, ja loppua kohden kentällä alkoi tapahtumaan, sillä vartti ennen varsinaisen peliajan loppua SJK Akatemia aloitti varsinaiset maalikarkelot. Ensimmäinen maali nähtiin ajassa 74′, kun Lucas Kyllönen tykitti KäPan purkupallosta todella tyylikkään laukauksen ilmasta maalin yläverkkoon. Maali antoi itseluottamusta SJK Akatemialle, joka otti pelin totaalisesti ohjaksiinsa. Kymmenen minuutin kuluttua ensimmäisestä Kerho viimeisteli vielä kolme osumaa lyhyessä ajassa. Näistä ensimmäisen puski maaliin Gabriel Oksasen keskityksestä Sayibu Yakubu. Kolmas maali oli Onni Hännisen käsialaa – Hän sijoitti pallon verkkoon lähellä vitosen rajaa, jonne Bob Armah antoi keskityksen oikealta laidalta. Ottelun loppunumerot niittasi kulmapotkun jälkeisestä irtopallosta kapteeni Denis Cukici.

Ottelun lopputulos 4–0 antaa paljon ilonaiheita SJK Akatemian otteita Ykkösliigassa seuraaville, sillä tuloksen myötä sen asemat sarjataulukossa kohentuivat entisestään. SJK Akatemia on nyt sijalla seitsemän, ja se pelaa seuraavan ottelunsa Mikkelissä ensi lauantaina 27.7. klo 16:00.

SJK Akatemia: Rodriguez Acurcia Miquel Antoni, Yakubu Sayibu, Karkulowski Tobias (Väistö Oskari 46′), Armah Bob Nii
Dos Santos Ribeiro Vinicius (Essel Emmanuel 71′), Koivisto Tuomas, Atarah Artur (Hänninen Onni 58′), Tahmbi Nathaniel, Ofori Kingsley (Kyllönen Lucas 58′), Oksanen Gabriel, Cukici Denis Vaihdossa: Kivelä Atte, Honkola Eemeli, Hautamäki Elari