123 456 7890

SJK Akatemia haki Pietarsaaren Jarolta vierasvoiton Ykköscupin avausottelussa. Erityisen maukkaaksi voiton tekee se, että SJK Akatemia pelasi viimeisen reilun vartin alivoimalla, Topias Helteen saatua toisen keltaisen. Lopulta aivan ottelun lopussa Miro Turunen tuikkasi voittomaalin sisään. SJK Akatemia iski hyvin vastaan ottelussa, ja vaikka se joutuikin välillä kovaan puolustustaisteluun, mutta joukkue kesti maalivahti Saku Kankaanpään johdolla upeasti. Kankaanpää teki ottelussa muutaman paraatipelastuksen. SJK Akatemian seuraava Ykköscupin peli on parin viikon päästä lauantaina 11.2., kun se matkaa KPV:n vieraaksi Kokkolaan. Lohkovaiheen päättävä viimeinen ottelu pelataan kotona Wallsportissa sunnuntaina 19.2. ja silloin Seinäjoelle saapuu Toni Lehtisen valmentama sarjanousija JJK. 

FF Jaro – SJK Akatemia. 0-1 (0-0)
0-1 89 min Miro Turunen

Voittomaalin tehnyt Miro Turunen pelin jälkeen.

Ensimmäinen kilpailullinen ottelu on nyt takana, ja se oli erinomainen esitys kaikilta. Olemme erittäin tyytyväisiä tekemisen tasoon, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page, ottelun jälkeen.

Vielä paljon tietenkin tekemistä, ja varmasti parempaa luvassa. Mutta Pietarsaari on kyllä erittäin vaikea paikka tulla pelaamaan ja ottaa täältä voitto. Me loimme kuitenkin tarvittavat paikat, ja lopulta ansaitsimme siten voiton. 

Nyt voimme rentoutua, ja nauttia voitosta hieman. Sitten analysoimme kaiken ja menemme kohti seuraavaa ottelua, sanoi Page vielä lopuksi. 

SJK Akatemia: Saku Kankaanpää MV, Kaarlo Rintamäki (46’ Oskari Väistö), Joona Lahdenmäki, Tuomas Koivisto, Noa Lehtonen, Babacar Fati (61’ Miro Turunen), Denis Cukici, Elias Machaal (46’ Topias Helle (Ulosajo 74)), Oliver Günes (77’ Elias Hyytinen), Adam Mekki ja Weslen Júnior (61’ Aleksi Heino).