123 456 7890

Ykkösen kärkijengeihin lukeutuva HIFK oli vain maalin parempi Ykköscupin puolivälierässä Talin Hallissa. SJK Akatemiallakin oli paikkoja, ja välillä kotijoukkueen maalivahti pelasti palloa viivalta ja kertaalleen osuttiin pystypuuhun. Erittäin tasainen ottelu päättyi kuitenkin Antti Ulmasen osumalla IFK:lle ja se jatkaa Ykköscupin välieriin Gnistania vastaan. SJK Akatemia jatkaa valmistautumista Ykkösen sarjakauteen, ja pelaa harjoitusotteluita. Ykkösen kausi alkaa 14.4. kotiottelulla Jaroa vastaan. Löydät kaikki tulevat ja jo vahvistetut ottelut SJK:n nettisivuilta. 

HIFK – SJK Akatemia 1-0 (0-0)
1-0 55 min Antti Ulmanen

– Peli päättyi Helsingin IFK:n 1-0 voittoon, harmittavaan sellaiseen. Olen kokonaisuutena tosi ylpeä jätkistä, miten he pelasivat. Varsinkin ensimmäisellä puoliajalla pelisuunnitelma toimi loistavasti. Olisi vain tarvittu maali siihen, sanoi SJK Akatemian valmennusvastuuta tänään hoitanut Mika Ojala pelin jälkeen. 

– Toisen jakson alussa, vähän huono aloitus. Tehtiin siinä pari selkeää mokaa valitettavasti, ja siitä HIFK rankaisi ja meni johtoon. Sen jälkeen nostettiin prässiä ja saatiin ne alas asti puolustamaan. Mutta ei saatu vain sitä maalia. Se oli pienestä kiinni. Meillä oli paljon kulmia ja erikoistilanteita, mistä olisi saatu se pieni tuuripomppu, että oltais saatu se peli tasoihin.

– Mutta jos miettii kokonaisuutena, niin oon tosi iloinen, ja ylpeä siitä miten jätkät pelasivat. Tästä on oikein hyvä jatkaa eteenpäin. Harmi, ettei saatu tänään tämän enempää, päätti Ojala.

SJK Akatemia: Saku Kankaanpää MV, Kaarlo Rintamäki (76’ Oskari Väistö), Deni Silverio, Terry Yegbe, Noa Lehtonen, Denis Cukici, Topias Helle (70’ Adam Mekki), Babacar Fati, Weslen Júnior, Oliver Günes (87’ Elias Hyytinen) ja Miro Turunen (70’ Eemeli Honkola).