123 456 7890

Testipelaaja Salim Yussifin huikea nosto kaukaa keskialueelta, upposi takayläkulmaan ja vei SJK Akatemian jatkoon Ykköscupissa. SJK Akatemia oli lähes koko ottelun takaa-ajajana, kun ensin entinen SJK Akatemian kapteeni Oskar Pihlaja vei JJK:n johtoon. Miro Turunen tasoitti kovalla etukulmavedolla, mutta JJK onnistui vielä ennen taukoa kahdesti. Kavennusta saatiin odottaa aivan pelin loppuun, ja siinä ensin testipelaaja Salim Yussif toi pallon ylös ja syötti Weslen Júniorille, joka tsippasi pallon JJK-maalivahti Ville Viljalan yli. Yussif itse teki 3-3 tasoituksen ottelun lisäajalla, tekemällä kenties talvikauden upeimman osuman, kaukaa keskialueelta lähteneellä volleylla, joka tippui aivan takayläkulmaan, ohi Viljalan käsien. SJK Akatemialle tasapeli riitti jatkopaikkaan Ykköscupissa. Ykköscupin jatkopelien arvonnat ovat heti maanantaina 20.2. klo 11:00, ja ensimmäinen pudotuspeli pelataan jo ensi viikonloppuna. Vastaan tulee vierasottelussa joku kolmikosta HIFK, EIF tai SalPa. SJK Akatemia on sopinut jo maaliskuulle pari harjoitusottelua, mutta niiden ajat ja paikat varmistuu, kun Ykköscupin ohjelma on tiedossa. Ykkösen sarjakausi starttaa 14.4. kotiottelulla FF Jaroa vastaan.

3-3 90 + 3 min Salim Yussif

Peli ei mennyt meiltä suunnitelmien mukaan, varsinkaan ensimmäisellä puoliajalla. Ansaitusti jouduimme tappiolle, sillä menimme heidän prässiinsä, ja he saivat kolme tilanteenvaihdosta tullutta maalia. Puhuimme siitä heti pelin jälkeen joukkueen kanssa. Kunnia kuitenkin JJK:lle tuosta, sillä he tekivät hommansa hyvin, emmekä me käyttäneet omia paikkojamme, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Toisella puoliajalla me sitten näytimme laatua, olimme liekeissä, olimme vahvoja ja hyvässä kunnossa. Lopussa, vaikka he vielä koittivat pysyä mukana, teimme aivan viime sekunneilla maalin, joka vei meidät jatkoon.

Eli olen hieman pettynyt avausjaksoon, ja meidän pitää hieman katsoa peliä jälkikäteen, että miksi jotkut pelaajat olivat hieman väärin sijoittuneita kentällä. Mutta tahto, ja taistelu oli tänään meillä ja lopulta me saimme mitä me tarvitsimme. Vaikkakin tämä peli osoitti, että meillä on vielä paljon tehtävää joukkueen kanssa, Page pohti.

Parempi toinen puoliaika, mutta ei missään nimessä riittävä ensimmäinen, sanoitti Page ottelun.

Testipelaaja Salim Yussif antoi syötön yhteen maaliin ja teki itse yhden debyyttiottelussaan SJK Akatemian paidassa.

Ghanasta, puolustaja Terry Yegben kanssa samasta Vision FC akatemiasta Seinäjoelle näyttöjä antamaan tullut Salim Yussif teki vaikutuksen. 20-vuotias Yussif on pelipaikaltaan hyökkäävä keskikenttäpelaaja, ja hän jatkaa SJK Akatemian mukana tulevalla viikolla.

Se oli fantastinen maali, ja Salim tuli muutenkin sisään vaihdosta todella vahvasti. Hänen energiansa teki heti vaikutuksen, samoin pallon hallintansa sekä nopeutensa. Toivottavasti saamme hänelle lisää peliaikaa ensi viikonloppuna, ja näemme enemmän hänen osaamistaan, kuvaili Page testipelaaja Salim Yussifin esitystä vielä lopuksi.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV, Noa Lehtonen, Oskari Väistö, Kaarlo Rintamäki, Deni Silverio, Denis Cukici (65’ Salim Yussif), Babacar Fati, Markus Arsalo, Oliver Günes (65’ Emie Olsen), Weslen Júnior ja Miro Turunen (65’ Eemeli Honkola).

HUOM! SJK Akatemian alaisuudessa pelaava miesten Kolmosen joukkue, aloittaa myös talven pre-seasonin, kun se kohtaa ensi tiistaina 21.2. noin klo 19:00 Wallsport Areenalla harjoituspelissä Kraftin. Joukkueet lämmittelevät vuoron alussa, joten peli saattaa alkaa vasta muutaman minuutin klo 19:00 jälkeen. Joukkueessa pelaa SJK Akatemian vähemmälle peliajalle jääneitä pelaajia ja SJK U17-joukkueen B-nuoria. Peliin on vapaa pääsy.