123 456 7890

Maanantai-iltana pelattu harjoitusottelu OmaSp Stadionilla päättyi tasalukemiin. Ensi viikolla alkavaan Kolmoseen ja Ykkösen jatkopeleihin valmistautuva SJK Akatemia kohtasi Kakkosen kärkijoukkueisiin viimekaudella kuuluneen Vasa IFK:n. SJK Akatemia vei nimiinsä ensimmäisen puoliajan, kun ensin Aleksi Heino teki 1-0 ja Elari Hautamäki hieman ennen taukoa 2-0 maalin. Heino pääsi iskemään jo ennen avausmaalia pallon kertaalleen pystypuuhun. Maalissaan Heino otti pallon puolustajalta ja kiersi maalivahdin, sijoittaen sen verkkoon. Hautamäki puolestaan sai maaliinsa hyvän syötön Akseli Tervaniemeltä, joka antoi pallon takaviistoon maalin eteen päätyviivalta. Toisella puoliajalla VIFK kavensi pilkulta, kun ensin vapaapotkusta pallo osui muuriin, ja SJK Akatemian pelaaja nosti kättään naamansa suojaksi. Vierailijoiden tasoitusmaali oli komea veto alueen ulkopuolelta, ja se meni sisään takatolpan kautta. SJK Akatemia sai vielä pelin lopussa kovan paineen VIFK-maalille ja Elias Hyytinen veti kertaalleen ylärimaan. SJK Akatemia kohtaa ensi perjantaina Ykkösessä OmaSp Stadionilla SalPa:n ja ensi viikon tiistaina Kolmosen avauksessa Esse IK:n. SJK Akatemia pelaa ensi viikolla myös Suomen Cupin 3.kierroksen ottelun, jossa se kohtaa seuran edustusjoukkueen OmaSp Stadionilla keskiviikkona 26.4. klo 18:00. Löydät kaikki ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

SJK Akatemia – VIFK 2-2 (2-0)
1-0 13 mn Aleksi Heino
2-0 41 min Elari Hautamäki
2-1 51 min Eddie Hiekkanen rp.
2-2 53 min Jean Claude Mamenywa

SJK Akatemia: Saku Kankaanpää MV (46’ Topi Säilynoja), Joona Lautamaja, Eemeli Löytökorpi, Ilari Kangasniemi (70’ Eero Lehto), Eero Lamberg, Akseli Tervaniemi (70’ Borry Sabally), Altti Hellemaa, Elias Machaal, Elari Hautamäki, Emie Olsen (46’ Elias Hyytinen) ja Aleksi Heino (62’ Olatundji Tellissimi)