123 456 7890

SJK Akatemia otti jatkopaikan Ykkösliigacupissa, kun se voitti viimeisessä lohkovaiheen ottelussaan vieraskentällä Salon Palloilijat lukemin 1–2. Ottelussa maalin makuun pääsivät ensimmäisellä puoliajalla SJK Akatemian brasilialaislaituri Vinicius Ribeiro kahteen otteeseen, sekä toisella jaksolla kotijoukkue SalPa:n Adam Mekki, joka vielä viime kaudella edusti SJK Akatemiaa.

SalPa – SJK Akatemia 1–2 (0–2)
0–1 Ribeiro 27′
0–2 Ribeiro 37′
1–2 Mekki 66′

–Tosi hyvä matsi meiltä. Saatiin tehtyä pari maalia sellaisista paikoista, joista emme oikein edellisissä matseissa ole onnistuneet. Saimme enemmän pelaajia boksiin ja aloitteita selustaan ja sitä kautta loimme aiempaa enemmän uhkaa. Puolustimme myös hyvin ja tiiviisti. Tilanteenvaihdosta he saivat tehtyä yhden maalin. Nyt mennään eteenpäin ja painetaan nöyränä hommia, summaa SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa.

FF Jaro on jo varmistanut A-lohkon voiton, ja lohkon kakkonen SJK Akatemia kohtaa vierasottelussa B-lohkon voittajan, joka selviää sunnuntaina 10.3. pelattavassa ottelussa Jippo–PK-35. Välierien runkopelipäivä on 23. maaliskuuta.

SJK Akatemia: Rodriguez Acurcia Miquel Antoni, Hyytinen Elias (Yakubu Sayibu 60′), Karkulowski Tobias, Armah Bob Nii, Hautamäki Elari (Onni Hänninen 75′), Helle Topias (Tahmbi Nathaniel 60′), Honkola Eemeli, Oksanen Gabriel, Cissé Ibrahim, Ribeiro Vinicius (Kangaskokko Taavi 69′),  Essel Emmanuel (Nikkilä Jore 75′) Vaihdossa: Kaunismäki Juho