123 456 7890

SJK Akatemia pelasi Ykkösliigacupin ensimmäisessä ottelussaan Käpylän Palloa vastaan Helsingissä Talin Jalkapallohallissa. Arttu Aromaan luotsaama joukkue haki helsinkiläisseuralta kotiinviemisiksi pisteen, kun peli päättyi lukemiin 1–1. Akatemian maalin teki 19-vuotias Artur Atarah. Kotijoukkue tuli kuitenkin tasoihin pari viime kautta KPV:ta edustaneen KäPa-kasvatti Miika Kauppilan maalilla, kun pelikellossa oli 22 minuuttia.

KäPa – SJK Akatemia 1–1 (1–1)
0–1 Atarah 1’
1–1 Kauppila 22’

–Onnistuimme avaamaan peliä hyvin ja ohittamaan vastustajan prässilinjoja. Pääsimme hyvin puolustuslinjan eteen, mutta se viimeisen linjan puhkova, murtava syöttö jäi tänään vähän uupumaan, emmekä saaneet luotua todellista uhkaa. Saimme aikaan aika paljon laukauksia, mutta niistä paljon kauempaa, boksin ulkopuolelta. Pitäisi päästä vielä lähemmäs jotta olisi helpompi tehdä maali. Ekalla jaksolla vastustaja puolusti korkealta hyvin, ja jouduimme itse puolustamaan matalammalla. Sen jälkeen, kun saimme nostettua linjaa ja pidettyä sen ylhäällä, niin saimme pystyimme parempaan pallonhallintaan ja olimme paljon pallossa, mutta valitettavasti ne todelliset maalipaikat jäivät vähäiksiksi, sanoo SJK Akatemian vastuuvalmentaja Arttu Aromaa.

SJK Akatemia: Rodriguez Acurcia Miquel Antoni, Koivisto Tuomas (Essel Emmanuel 46’), Karkulowski Tobias, Hautamäki Elari (Vinicius Ribeiro 62’), Hyytinen Elias (Helle Topias 46’), Armah Bob Nii (Ngom El Hadji Salif 62’), Atarah Artur, Lahdenmäki Joona, Honkola Eemeli, Turunen Miro (Raiski Oskari 72’), Oksanen Gabriel (Lehto Eero 72’) Vaihdossa: Kaunismäki Juho

SJK Akatemian seuraava Ykkösliigacupkoitos on 18.2. klo 13:00 pelattava kotiottelu Turun Palloseuraa vastaan. Ykkösliigacupin kotiotteluihin Wallsport Areenalla pääsee kausikorteilla ja seurakausikorteilla. Ovelta myydään peleihin myös lippuja (aikuiset 12€ / lapset 6€ / alle 7v. maksutta sisään).