123 456 7890

SJK kohtasi lauantai-iltapäivällä Kuopion Väre Areenalla kahdentoista ottelun tappiottomassa putkessa pelaavan Kuopion Palloseuran. SJK:n edellinen ottelu Helsingissä HIFK:ta vastaan päättyi harmittavaan 0-1-tappioon, ja 1323 silmäparin edessä pelattu ottelu Kuopiossa ei jäänyt mieleen SJK:n kannalta sen parempana esityksenä. Todella tiivis ottelurupeama jatkuu heti tiistaina Kotkassa.

KuPS – SJK 3-0 (2-0)
1-0 Taneli Hämäläinen 23’
2-0 Tim Väyrynen 34′
3-0 Tim Väyrynen 75′

Ottelun alussa oli SJK:n kannalta hermoja raastava tilanne, sillä puolustuksen virheestä karkuun päästetty Aniekpeno Udo sai hankittua joukkueelleen rangaistuspotkun, kun SJK-vahti Jesse Öst joutui kaatamaan hänet rangaistusalueella. SJK:n onneksi rangaistuspotku kapsahti kuitenkin tolppaan, ja peliä päästiin jatkamaan lukemissa 0-0. SJK vaikutti ottavan tilanteen jälkeen pallonhallinnan itselleen, ja laukauksia kohti kuopiolaisten maalia pääsivät kokeilemaan Denys Oliinyk ja Rodrigo Arciero. KuPS:n itävaltalaismaalivahti Johannes Kreidl oli kuitenkin hereillä maalillaan. 22:n minuutin jälkeen Diego Tomas syötti oivallisen pallon hieman vartiotta jääneelle Taneli Hämäläiselle, joka pääsi vastakkain Östin kanssa ja sijoitti pallon etukulmasta sisään ja teki ensimmäisen maalinsa Veikkausliigassa. Maalin jälkeen ottelun hallinta siirtyi takaisin kuopiolaisille. KuPS:n 2-0-osuma syntyi ajassa 33′ kun Tim Väyrynen oli jätetty vapaaksi maalin edessä, ja hän pääsi tälläämään Jordan Sebbanin matalan keskityksen sisään. Väyrynen pääsi toistamiseen kokeilemaan hieman ennen kuin 40 minuuttia oli täynnä, mutta Jesse Öst torjui laukauksen hienosti.

Toisella jaksolla SJK sai vapaapotkun hyvästä paikasta, mutta vastustajan maalivahti Kreidl sai torjuttua Denys Oliinykin vasempaan alanurkkaan suuntautuneen vedon. 55. minuutilla Oliinyk pääsi jälleen nokikkain KuPS-vahdin kanssa, mutta SJK:n kavennusosumaa ei tästä tilanteesta syntynyt. Tunnin kohdalla myös Jordan Sebban pääsi vapaasti vetopaikoille, mutta Jesse Öst veti jälleen pisimmän korren. Kun pelikellossa oli 70 minuuttia, SJK sai hyvän pitkän hyökkäyksen päätteeksi pallon maaliin, mutta tilanne tuomittiin paitsioksi. SJK:n kannalta lukemat muuttuivat todella masentaviksi 75 minuutin jälkeen, kun Santeri Haaralan syöttö vapautti Tim Väyrysen ja hänen sijoituksensa vasempaan takakulmaan upposi maaliin ja tulostaululle päivitettiin numerot 0-3. Jesse Öst pääsi vielä venyttämään torjuntaan Uzochukwu Onuorahin vedossa, jonka jälkeen ottelun painopiste siirtyi KuPS-maalille. SJK ei kuitenkaan saanut kavennusta aikaiseksi.

SJK:n jatkaa seuraavaksi Kotkaan, jossa tiistaina 14.9. klo 18:30 vastaan asettuu Arto Tolsa Areenalla KTP. SJK:n seuraava kotiottelu pelataan lauantaina 18.9. kun OmaSp Stadionilla kohdataan FC Inter. Klo 15:00 alkava tapahtuma on SuperLauantai, eli uudenlainen laajempi ottelutapahtumakokonaisuus. Historian ensimmäisessä SuperLauantaissa pääesiintyjänä on Elastinen, ja myös muuta ohjelmaa on luvassa. Tervetuloa mukaan!

SJK: Öst Jesse, Boxall Nikko, Arciero Rodrigo, Oliinyk Denys (Laine Nooa 64′), Jervis Jake (Lepistö Joonas 64′), Valencia Cristhian, Tikkanen Ville, Murilo, Håkans Daniel, Hannola Pyry (Wilson Brandon76′), Tuco (Wolsztynski Rafal 46′)