123 456 7890

SJK kohtasi KPV:n harjoitusottelussa Kokkolan Kipparihallissa. Ottelu päättyi 2-2 tasamaalein. SJK oli matkassa kahdella joukkueella, ja halusi saada ottelussa lähes kaikille pelaajille tunnin peliaikaa. Siksi normaalin 2 x 45 min pelin lisäksi, SJK pelasi tauolla 15 minuutin sisäisen ottelun molempien joukkueiden kesken, KPV:n käydessä läpi taktisia asioita. Itse ottelussa KPV oli kovalla innolla matkassa pelin alussa, ja onnistui iskemään avausosuman vain vartin pelin jälkeen. SJK kuitenkin tasoitti, kun Martti Haukioja antoi vasemmalta laidalta keskityksen boksiin, ja Macario Hing-Glover (kuvassa) laukoi takatolpan puolelta voimalla verkkoon. Markus Uusitalo esitti hieman ennen taukoa upean jalkatorjunnan, kun KPV-pelaaja pääsi läpiajoon. Toisella jaksolla KPV onnistui menemään alussa jälleen johtoon, mutta SJK tuli tasoihin pelin edetessä. Tasoitusmaalissa Samson Ebuka tuli ensin vastustamattomasti sisään vasemmalta, ja syötti maalin eteen Jere Strengille. Tauolla pelatussa sisäisessä ottelussa Valentin Gasc ampui upean ylänurkkamaalin ja Jaime Moreno jatkoi maaliputkeaan edellisestä pelistä. Toiselle puoliajalle kentälle tullut tuoreempi SJK-joukkue voitti tuon sisäisen pelin, kun Matej Hradecky pääsi runnomaan aivan maaliviivalta Diego Rojasin kulmapotkun sisään. SJK sai myös jobinpostia päivän ottelusta, kun pelin alussa kapteeninnauhaa kantanut Ville Tikkanen tuli normaalissa pelitilanteessa hieman huonosti alas, ja loukkaantui sen verran kipeästi, että joutui tulemaan pois kentältä. Toivotaan, että Tikkanen ei loukannut itseään pahemmin. Pelissä tärkeintä oli isot minuutit kaikille pelaajille ja ensi viikolla SJK pääsee kokeilemaan osaamista kotiyleisön edessä virolaista Paide Linnameeskondia vastaan. Otteluun pääsee sisään kauden 2023 kausikorteilla, ja lippuja myydään myös ovelta.

KPV – SJK 2-2 (1-1)
1- 0 16 min Oscar Dahlfors
1-1 36 min Macario Hing-Glover
2-1 50 min Willem Haapiainen
2-2 83 min Jere Streng

Tämä oli juuri sitä mitä pelistä halusimme ja mitä me tarvitsimme. Fyysisesti todella kova ottelu, kovan harjoitusviikon perään. Peli oli intensiivinen ja kilpailullinen. Tykkäsin siitä, että KPV teki asioita hieman eri tavalla mihin olemme tottuneet, ja he prässäsivät todella korkealta, tehden sen myös aggressiivisesti ja organisoidusti. Se vaikeutti pelinrakenteluamme ja toimi siten erinomaisesti harjoituksena, sanoi SJK:n päävalmentaja Joaquín Gómez ottelun jälkeen.

Tauolla saimme pelata vielä vartin sisäisen pelin, että saimme kaikille 60 minuuttia peliaikaa. Joten tämä oli juuri sitä mitä halusimme ja miten halusimme viikon päättää. Jouduimme myös pois kotoamme, hieman erilaiselle alustalle, ja se opettaa meitä tekemään asioita eri tavalla kuin kotona. Kaikki tämä saa meistä entistä valmiimman joukkueen, kun kilpailulliset pelit alkaa. Hyvä harjoitusviikko.

Nyt menemme ensi viikkoon, josta haemme hieman enemmän jo laatua, ja siksi meillä on hieman kevyempi viikko kuin tämä oli. Meillä on myös ennakkoon ajatellen kova vastustaja sen viikon lopulla vastassa kotona. Toivon silloin näkeväni parempaa pallokontrollia, parempia ratkaisuja pallon kanssa sekä pelissä hieman taas paremman rakenteen. Sitä haemme ensi viikolta. Kokonaisuutena tämä oli hyvä viikko, ja nyt menemme kohti pelillisiä haasteita, sanoi Gómez vielä lopuksi.

SJK ensimmäisellä puoliajalla: Markus Uusitalo MV, Martti Haukioja, Macario Hing-Glover, Ville Tikkanen (40’ Jaime Moreno), Matias Vainionpää, Nooa Laine, Jake Dunwoody, Pyry Hannola, Kingsley Ofori, Tuomas Kaukua ja Jaime Moreno (30’ Oliver Günes)

SJK toisella puoliajalla: Otto Huuhtanen MV, Pablo Andrade, Terry Yegbe, Matej Hradecky, Kaarlo Rintamäki, Markus Arsalo, Vertti Hänninen, Valentin Gasc, Diego Rojas, Jere Streng ja Samson Ebuka.