123 456 7890

Otteluraportin tarjoaa Meltex

SJK meni Tampereella ensin johtoon Josepablo Monrealin maalilla, mutta Ilves onnistui tasoittamaan ja iskemään kahdesti toisella puoliskolla. SJK pelaa seuraavan kerran lauantaina 7.5. klo 15:00, kun se kohtaa OmaSp Stadionin uusitulla nurmella FC Lahden. Liput otteluun myy Lippu.fi. SJK suuntaa katseensa tuleviin peleihin ja toivottaa yhteisölleen hyvää Vappua. Seinäjoella Vappua voi juhlistaa OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla Ikuinen Vappu -tapahtumassa.

Ilves – SJK 3-1 (1-1)
0-1 9 min Josepablo Monreal
1-1 34 min Tuomas Ollila
2-1 52 min Kai Meriluoto
3-1 89 min Kai Meriluoto

SJK pelasi ensimmäiset minuutit hyvin ja painoi pelin kotijoukkueen päätyyn, saaden kulmatilanteita. Niistä syntyi myös avausmaali, kun Daniel Håkans lähetti hyvän pallon vasemmalta kulmalta maalille, ja Monreal puski pallon sisään.

Maalin jälkeen kuitenkin SJK passivoitui, ja Ilves sai rakennettua peliään kohti SJK:n maalia. Ilves tasoitti puoliajan lopulta vapaapotkusta, aivan kuudentoista rajalta. Tuomas Ollilan veto meni yli muurin ja upposi etukulmaan. Hetki ennen tilannetta Jesse Öst oli venynyt hyvään torjuntaan SJK-maalilla. Tauolle mentiin 1–1-tilanteessa.

Toisella jaksolla Ilves sai uudelleen pallon maaliin, kun ensin pitkä keskitys tuli SJK:n puolustuslinjaan. Kai Meriluoto sai sen kaivettua sieltä itselleen, ja hän pääsi yksin Östiä vastaan ja laittoi pallon sisään.

SJK haki vaihdoilla voimaa peliin, ja sai luotua muutamia tilanteita, mutta ei maalia. Pablo Andrade myös loukkaantui 70 minuutilla. Lopulta aivan pelin lopulla Meriluoto katkaisi SJK:n avauksen keskialueella, ja pääsi karkuun puolustuksen taakse tehden loppuluvut 3-1:een.

– Aloitettiin hyvin. Sitten vaparimaalista hyvä potku ja ne tuli tasoihin. Oli meillä siinä muutama paikka, josta oltaisiin voitu tehdä. Pari nukahdusta omaan päähän. Kyllähän me palloa ihan hyvin palloa pidettiin, mutta viimeisellä kolmanneksella… Olisi ehkä pitänyt laittaa enemmän keskityksiä. Meidän pitää vaan luottaa omaan tekemiseen ja sitä kautta jatkaa tätä. Pitää pikkuhiljaa alkaa ottamaan voittoja, mutta me luotamme omaan tekemiseen. Kyllä se sitä kautta sitten alkaa tulemaan, sanoi SJK:n Matej Hradecky ottelun jälkeen Ruudun haastattelussa.

SJK: Jesse Öst MV, Martti Haukioja, Pablo Andrade (70’ Serge Atakayi), Matej Hradecky, Mehmet Hetemaj, Jake Dunwoody (79’ Vertti Hänninen), Pyry Hannola, Daniel Håkans, Diego Rojas (79’ Rafal Wolsztynski), Denys Oliinyk, Josepablo Monreal (68’ Jake Jervis).