123 456 7890

SJK Akatemia pelasi harjoitusottelun Ilves/2:sta vastaan tiistaina 5.4. OmaSp Stadionilla. Ottelu oli valmistava peli tulevana sunnuntaina SJK Akatemian osalta alkavaa Suomen Cupia sekä tietenkin myös Ykköstä varten. Ottelu päättyi niukkaan 0–1-tappioon.

–Todella hyvä ja kilpailullinen ottelu molemmilta joukkueilta, peli oli dynaamista ja vauhdikasta. Ilves aloitti ottelun erittäin väkevästi suurella intensiteetillä. Heillä oli yliote ensimmäisen kymmenen minuutin aikana, mutta vähitellen voimasuhteet tasoittuivat. Vähitellen otimme kontrollia ja onnistuimme luomaan tilanteita ja jopa dominoimme suurta osuutta pelin osa-alueista, kertoo SJK Akatemian valmentaja Brian Page.

Ilves sai voittomaalin kulmapotkusta.

–Toisella jaksolla he ehkä hallitsivat palloa hieman enemmän, mutta emme tunteneet olevamme kamalan paineen alla. Teimme virheen joka johti kulmapotkuun, josta he saivat maalin. Tämä on ollut jossain määrin peliemme teema; Pelaamme kelvollisesti ja kenttätasapaino sekä pallollisena että pallottomana on hyvä. Sitten teemme virheen ja annamme vastustajalle maalin. Emme käytä mahdollisuuksiamme. Siinä pelin iso kuva tiivistettynä, analysoi Page.

Pelaajat saivat tärkeitä minuutteja

–Meille tärkeintä oli saada minuutteja pelaajalle ja että mahdollisimman moni pelaaja olisi valmis sunnuntain Cup-otteluun ja myöhemmin sarjakauteen. Odotamme Suomen Cupin alkua innolla, päättää valmentaja Brian Page.

SJK Akatemia: Säilynoja (59′ Kankaanpää), Koivisto (74′ Rintamäki), Pihlaja, Pahkala (83′  Machaal), Cukici (71′ Anttila), Mekki, Eloranta, Yegbe (46′ Lehtonen), Vainionpää (56’Mustonen), Muzinga (56′ Günes), Olsbo Vaihdossa: Heikkilä, Beshlyaga, Lamberg