123 456 7890

Valmennuksen kommentit lisätään otteluraporttiin myöhemmin.

SJK Akatemia kohtasi Närpes Kraftin aurinkoisessa syyssäässä lauantaipäivän ottelussa. 135 silmäparin edessä pelattu matsi tarjosi paljon ilonaiheita seinäjokiselle maalinnälkäiselle yleisölle.

SJK Akatemia – Närpes Kraft 5-0 (1-0)
1-0 Ofori 8’ r.p.
2-0 Günes 53′
3-0 Pihlaja 55′
4-0 Ofori 73′
5-0 Uusi-Autti 88′

Sarjansa voiton ja Ykköseen nousun jo aiemmin varmistanut SJK Akatemia ja Kraft väänsivät ottelun alun tasaisissa merkeissä. SJK Akatemia sai rangaistuspotkun vajaan 10 minuutin pelin jälkeen Kraft-vahdin kaadettua Oskar PihlajanKingsley Ofori sijoitti pallon varmasti maaliin. Jakson loppua kohden SJK otti pelin vahvemmin hallintaansa, ja onnistui luomaan muutamia maalintekopaikkoja, mutta viimeinen silaus jäi kuitenkin uupumaan. Niinpä tauolle siirryttiin 1-0-tilanteessa.

Kumpikaan joukkue ei suorittanut vaihtoja puoliajalla, ja toinen jakso jatkui siitä mihin ensimmäinen jäi. SJK painoi päälle ja Kraft puolusti. Vähitellen närpiöläisten puhti alkoi kuitenkin loppumaan, ja minuutti minuutilta se jäi SJK:n vauhdista. Toisen maalin teki Oliver Günes. Hänellä oli paljon tilaa keskikentällä, ja edettyään vetopaikkaan todella komea laukaus noin 20 metristä upposi maalin perukoille. Niinikään seuraava maali oli komea ja saman kaltainen kuin edellinen. Tällä kertaa laukaisupaikalle hakeutui ja maalin tykitti Oskar Pihlaja. Näin tilanne oli 3-0 vajaan tunnin pelin jälkeen. 4-0-osuman teki 73′ kohdalla jälleen Ofori, joka sai maalin eteen pallon vasemman laidan Omar Adawilta. Lukemia kaunisteli vielä Topias Uusi-Autti joka sai maaliinsa syötön kapteeni Valtteri Olsbolta. Enempää maaleja ei ottelussa nähty.

SJK Akatemia: Säilynoja Topi, Rintamäki Kaarlo (Eloranta Lukas 76′), Pihlaja Oskar (Adawi Omar 66′), Sipola Sami, Laitinen Joel, Malolo Robbie (Pahkala Tuukka 67′), Olsbo Valtteri, Gasc Valentin, Mustonen Veeti, Günes Oliver (Uusi-Autti Topias 66′), Ofori Kingsley (Rrustemi Endrit 76′) Vaihdossa: Kankaanpää Saku, Säily Daniel-Kristian

SJK Akatemian seuraava ottelu on Kakkosen Cupin finaali PEPO:a vastaan Lappeenrannassa. Ottelu pelataan 16.10. klo 16:00 alkaen Kimpisen Urheilukeskuksessa Lappeenrannassa. SJK Akatemian seuraava kotiottelu ja samalla sarjan viimeinen ottelu pelataan sunnuntaina 24.10. klo 14:00, jolloin vieraana OmaSp Stadionilla kohdataan Rovaniemi Football Academyn joukkue.

SJK U17 makeaan voittoon

SJK U17 kohtasi perjantaina 1.10. OmaSp Stadionilla Vasa IFK:n. SJK hallitsi ensimmäisellä jaksolla palloa, mutta peli oli tasaista ja ottelua pelattiin pääosin keskikentällä. Molemmat joukkueet saivat joitakin maalipaikkoja, mutta suurempaa vaaraa ei näistä syntynyt. Alussa VIFK yritti pitkillä palloilla murtaa SJK:n linjoja, mutta nuoret seinäjokiset olivat useimmiten ensimmäisenä pallossa. Ottelun ensimmäinen maali syntyi, kun Rasmus Kujala sai riistettyä pallon VIFK:n maalivahdin virheestä pelinavaustilanteessa. Seuraavaksi myös VIFK:n hyökkääjä Lubunga Etoka sai omalla työllään häirittyä SJK:n maalivahdin ja ja puolustuksen työntekoa sen verran, että pallo päätyi maaliin ja pelitilanteeksi tuli 1-1. SJK:n toinen maali syntyi toisella puoliajalla Eemeli Honkolan kynästä, ja 3-1-osuma puolestaan oli lopulta Santeri Kotilan käsialaa. VIFK sai rangaistuspotkun kun Etoka ja SJK:n puolustaja kaatuivat rangaistusalueella ja tuomari näki tilanteessa virheen. Etoka laittoi pallon varmasti vasempaan alakulmaan. Lisää maaleja ottelussa ei nähty. SJK U17 ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtäkään peliä sarjassaan, ja on voittanut 15 peliä putkeen.

SJK U17 – VIFK 3-2 (1-1)
1-0 Kujala 36’
1-1 Etoka 39′
2-1 Honkola 62′
3-1 Kotila 69′
3-2 Etoka 84′

SJK U17: Heinämäki Asseri (MV), Machaal Elias, Hyytinen Elias (Marttila Tuukka 80′), Haapoja Akseli, Honkola Eemeli, Löytökorpi Eemeli (Vuorenmaa Mikael 30′), Heikkilä Aapo, Ristilä Veeti (Heikkilä Eino 63′), Jalasvaara Akusti (Hakala Aatu 46′), Tervaniemi Akseli (Raiski Oskari 63′), Kujala Rasmus (Kotila Santeri 46′) Vaihdossa: Autere Konsta (MV)

SJK U17:n seuraava vastustaja on lauantaina 9.10.2021 klo 14.00 Pietarsaaressa FF Jaro U17.