123 456 7890

SJK Akatemia pääsi ensimmäistä kertaa ulos OmaSp Stadionille ja voitti FC Vaajakosken 4-1 harjoitusottelussa. Akatemia olisi voinut olla tehokkaampikin viimeistelyssään, sillä sen verran selkeästi se hallitsi peliä ja loi paljon tekopaikkoja. Weslen Júnior osui kahdesti, päästyään ensin läpi niin, että pääsi kiertämään maalivahdin. Ja toisessa hän laittoi Oliver Günesin kovan syötön maalin edestä kantapäällä sisään. Adam Mekki teki toisella puoliskolla hänkin kaksi, ensin läpiajosta laidasta ja avain ottelun lopussa, Weslen Júnior siirsi pallon hänelle, kun kaksikko pääsi kahdestaan läpi. FC Vaajakosken maali tuli pallon riiston jälkeen, ja vaikka maalivahti Topi Säilynoja sai vetoon kättä väliin, meni se silti aivan yläkulmaan. Harmillinen tilanne pakotti Säilynojan vaihtoon toisella puoliajalla, kun FC Vaajakosken pelaaja liukui häntä päin päätyviivalla. SJK Akatemia pelaa seuraavan kerran jo ensi keskiviikkona 15.3., kun se matkustaa harjoitusotteluun Vasa IFK:n vieraaksi Fennia Areenalle. Seuraava kotiottelu on perjantaina 24.3. ja tuolloin OmaSp Stadionille saapuu harjoitusotteluun Ilves / 2. Ykkösen kausi alkaa 14.4. ja kausikortit myynnissä Ticketmasterin kanavissa.

SJK Akatemia – FC Vaajakoski 4-1 (2-1)
1-0 12 min Weslen Júnior
2-0 19 min Weslen Júnior
2-1 30 min Matias Sarlin
3-1 84 min Adam Mekki
4-1 90+1 min Adam Mekki

Oli todella mahtava päästä taas ulos pelaamaan, stadionille, isommalle ja nopeammalle kentälle. On erittäin mahtava saada kokemusta näistä taas, ja tämän myötä pystymme viemään peliämme taas uudelle tasolle, sanoi SJK Akatemian valmentaja Brian Page ottelun jälkeen.

Tämän päivän pelin perusteella, meidän pitää parantaa paljon. Meidän tulee olla parempia pallon kanssa, tehdä parempia ratkaisuja ja parempi pienissä yksityiskohdissa. Välillä puolustuksen rakenne oli hieman kateissa ja prässäsimme vääriin aikoihin. Eli parannettavaa riittää. 

Mutta samalla pelissä oli paljon hyviä asioita. Erityisesti kun pääsimme viimeisen kolmanneksen yli. Pelasimme positiivisesti ja yritimme koko ajan päästä eteenpäin, Page jatkaa.

– Tämä oli hyvä harjoitus, ja saimme isoja minuutteja monelle pelaajalle. Ja kuten sanoin jo alussa, niin on hyvä päästä ulos. Erittäin suuret kiitokset FC Vaajakoskelle, että he pääsivät tulemaan tänne. Heille myös kaikkea hyvää kauteen, Page päätti.

SJK Akatemia: Topi Säilynoja MV (68’ Saku Kankaanpää MV), Noa Lehtonen, Oskari Väistö (72’ Berat Akdogan), Kaarlo Rintamäki, Deni Silverio, Denis Cukici (72’ Tuukka Pahkala), Salim Yussif (64’ Altti Hellemaa), Oliver Günes, Babacar Fati (64’ Adam Mekki), Weslen Júnior ja Miro Turunen (64’ Eemeli Honkola).