123 456 7890

Liput

SJK:n kausikortit ovat myynnissä osoitteessa Lippu.fi. Lippupisteen kautta voit ostaa myös yksittäiset otteluliput Veikkausliigan otteluihin.

Liput SJK Akatemian otteluihin myydään normaalitilanteessa vain portilta.

Hinnat eivät sisällä lippu.fi:n toimituskuluja.

Mikäli haluat tehdä ottelutapahtumasta entistä ikimuistoisemman, tutustu VIP-tuotteisiimme sekä yrityksille suunnattuihin palvelukokonaisuuksiin.

Kultaliput – Carlsberg Sports Bar

Sporttibaarin tunnelmaa henkivä Carlsberg Sports Bar on rento tapaamispaikka ennen ja jälkeen SJK:n kotiotteluiden. 500 asiakaspaikan sporttibaari on tavallisesti ennen ottelua täynnä pre-gameista ja hyvästä futistunnelmasta nauttivia asiakkaitamme. Carlsberg Sports Bar avaa ovensa kaksi tuntia ennen ottelun alkua ja sisäänkäyntejä baariin on useampia. Baari palvelee pelin aikana ensisijaisesti OmaSp Stadionin pääkatsomoon lippunsa ostaneita asiakkaita, mutta ennen ja jälkeen ottelun se on avoinna kaikille. Ottelun jälkeen kuulet uunituoreet kommentit SJK:n pelaajistolta ja viikonloppupelien jälkeen Carlsbergissa on tapauskohtaisesti mahdollisuus nauttia myös livemusiikista.

Carlsberg Sport Barissa palvelee myös erikseen Kultalipun ostaneille varattu alue, jossa asiakkaita palvelee oma palvelupiste ja herkullinen Finger Food -buffet. Lisäksi Kultalippu sisältää oman istumapaikan Pääkatsomon sektorista 107 ja muistoksi ottelusta jokainen asiakas saa itselleen SJK:n fanituotteen.

Yksittäiset Kultaliput OmaSp Stadionin otteluihin tulevat myyntiin ottelukohtaisesti osoitteessa lippu.fi hintaan 50€ (sis. alv).

Mikäli haluat varata seurueellesi oman pöydän, ota ennen ottelua yhteys SJK:n myyntiin tai OmaSp Stadionin henkilökuntaan. Pöydän varaaminen on mahdollista myös ottelun aikana, mutta ennakkovarauksen kautta varmistat paikkasi Carslberg Sports Barin parhailla paikoilla.

Tutustu Carlsberg Sports Bariin tarkemmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Varatut Kultaliput / Kultapaketit (otteluliput ja SJK fanituote) on noudettavissa ottelupäivänä SJK Shopista (stadionin kivijalassa ulkopuolella) neljä tuntia ennen ottelun alkua aina ottelun alkuun saakka.

Kultalippu sisältää:

  • Oma palvelupiste Carleberg Sports Barissa
  • Pääsy Kultalippu-alueelle Carlsberg Sports Barissa
  • Finger Food -buffetpöytä Carlsberg Sports Barissa
  • Oma Istuin Pääkatsomosta (Lohko 107)
  • SJK fanituote

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi

VIP – Atria Lounge

OmaSp Stadionin lippulaiva on 500 asiakaspaikan elegantti Atria Lounge, joka tarjoaa asiakkailleen viihtyisän ja Veikkausliigan tasolla jopa poikkeuksellisen otteluelämyksen. Atria Loungea voi hyvällä syyllä kutsua Suomen tyylikkäimmäksi jalkapalloravintolaksi ja siellä vierailleet tahot ovat olleet poikkeuksetta vaikuttuneita näkemästään. Yksityishenkilöille kyseinen VIP-tila tarjoaa laadukkaan hengähdyspaikan hektisen arjen keskellä, jalkapallosta ja ystävien seurasta nauttien. Yrityksille Atria Lounge on puolestaan paikka, jonne voi tuoda vaativimmatkin asiakkaansa viettämään täydellistä jalkapalloiltaa.

Atria Loungen oma sisäänkäynti sijaitsee OmaSp Stadionin pääsisäänkäynnin vieressä. VIP-henkilökuntamme on vastaanottamassa vieraita jo 1,5 tuntia ennen pelin alkamista ja opastaa heidät tarvittaessa stadionin kolmanteen kerrokseen. Viihtyisissä tiloissa asiakasta odottaa laadukas ja monipuolinen buffet-ruokailu. Pääruoka on tarjolla ennen peliä ja ottelun puoliajalla Atria Loungessa päästään nauttimaan jälkiruokakahvit. Rauhallinen tunnelma tarjoaa mahdollisuuksia niin bisnesneuvotteluihin kuin vapaamuotoiseen seurusteluunkin, ja pöydän varaamalla illasta voi tehdä entistäkin intiimimmän.

Atria Loungeen myydään valmiiden yrityspakettien ja otteluisännyyksien ohella myös yksittäisiä VIP-lippuja, joten ole yhteydessä myyntiimme ja kysy lisää!

Tutustu Atria Loungen tiloihin paremmin OmaSp Stadionin sivuilla.

Lisätiedot:

Myyntineuvottelija
Joonas Kuivalainen
+358 50 4342 806
joonas.kuivalainen@sjk.fi