123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

SJK pelaa runkosarjan toiseksi viimeisen kotiottelunsa OmaSp Stadionilla tulevana lauantaina 18.9.2021 klo 17:00 FC Interiä vastaan. Ottelu on samalla historian ensimmäinen SuperLauantai, eli ottelutapahtuma jonka yhteydessä yleisö voi nauttia myös keikoista ja muusta ohjelmasta. Tulevana lauantaina SuperLauantaissa esiintyvät päätähti SJK:n lisäksi Elastinen, Tommi Läntinen sekä Telaketju. Itäpäädyssä järjestetään lapsille ja lapsenmielisille klo 16:15 alkaen Meet&Greet, jossa voi tavata muutamia pelaajia ja saada nimmareita. Tarjolla myös pientä makeaa purtavaa ja virvoitusjuomia. HUOM! Ottelulipulla ja kausikortilla pääset nauttimaan myös musiikkiesityksistä eikä erillistä lippua tarvita.

SJK voitti edellisen ottelunsa KTP:tä vastaan tämän viikon tiistaina, ja SJK on nyt Veikkausliigan kolmossijalla pisteen edellä lauantain vastustajaa FC Interiä. Kamppailu pronssisijasta ja europelipaikoista käy siis kiivaana, ja tulevan lauantain pisteiden jakautumisella voi lopulta olla erittäin iso vaikutus loppusijoituksiin. Lauantain vierailija FC Inter hävisi edellisen ottelunsa viime lauantaina HJK:lle luvuin 1-3.

“Inter on ollut meille tällä kaudella hankala vastustaja. He puolustavat tiiviisti ja hyökätessä etenevät varsin suoraviivaisesti selustaan. Puolustuksellisesti olemme onnistuneet heitä vastaan hyvin, mutta maalipaikkojen luonti on ollut vaikeaa. Viimeisen kolmanneksen pelaaminen pitää olla meillä vahvempaa ja vastustajan maalin edessä meidän pitää olla vain parempia. Mutta hieno peli joka tapauksessa edessä. Meille hieno mahdollisuus”, aprikoi tulevaa vastustajaa SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

Viime ottelussa sivussa korttitilin täyttymisen vuoksi olleet Nikko Boxall ja Rodrigo Arciero ovat nyt kärsineet pelikieltonsa.

FC Inter haluaa nousta SJK:n edelle

FC Inter kuului jo ennen kauden alkua eittämättä Veikkausliigan kärkikahinoihin povattujen joukkueiden mukaan, ja joukkue onkin pitänyt tasaisesti hallussaan sijoja 2-5. FC Interin suurimmat möykyt tasaisen matkan varrella lienevät elokuun puolessa välissä kärsityt vierastappiot paperilla selkeästi heikompia AC Oulua ja FC Hakaa vastaan. Koronan vuoksi yksiosaisena pelatut Eurooppa-liigan karsintakierroksen ottelut päättyivät FC Interin kannalta harmillisen täpärästi yhteen otteluun, kun Honvéd oli jatko-ottelun maalilla ja 1-2-tuloksella parempi Unkarin Budapestissä. Sen jälkeen Konferenssiliigan karsinnat päättyivät yhteismaalein 1-3 niinikään unkarilaista Puskás Akadémia FC:tä vastaan.

SJK:n ja FC interin edellinen kohtaaminen päättyi Turun Veritas Stadionilla juhannusviikkoa edeltäneenä perjantaina Interin 2-0 kotivoittoon. Kyseisen ottelun voittomaali oli epäonninen oma maali. Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat kohdanneet Veikkausliigassa 20 kertaa, joista SJK on voittanut 10 ja FC Inter 6 ottelua.

FC Interin Benjamin Källman johtaa Veikkausliigan maalipörssiä kahdeksalla maalillaan. Turkulaisjoukkue on pelaajistoltaan laadukas ja kesän siirtoikkunassa se vahvistui entisestään, kun keskikentän taituri Petteri Forsell siirtyi Puolan pääsarjajoukkue Stal Mielecistä Turkuun. FC Interin toiseksi paras maalintekijä ja ikoninen kapteeni Timo Furuholm ei voi pelata lauantain ottelussa korttitilin täyttymisen vuoksi.

Otteluun mahdollisesti matkustavat FC Interin kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionilla Itäpäädyn Vieraskatsomoon, jonne liput tulee ostaa ennakkoon täältä.

SuperLauantain järjestelyt ja lipunmyynti

 

Aikataulu

15:00 Portit etupihalle aukeavat
15:30 Telaketju
16:00 Katsomoiden portit aukeavat ottelun yleisölle
16:15 Meet&Greet junioreille Itäpäädyssä
17:00 SJK – FC Inter
18:00 Portit pelkkään iltatapahtumaan osallistuville aukeavat K18
19:00 Tommi Läntinen K18
20:30 Elastinen K18

HUOM! Ottelulipulla ja kausikortilla pääset nauttimaan myös musiikkiesityksistä eikä erillistä lippua tarvita.

Ottelun lipunmyynti ja portit

HUOM! Ottelulipulla ja kausikortilla pääset nauttimaan myös musiikkiesityksistä eikä erillistä lippua tarvita.

Portit SuperLauantaihin aukeavat klo 15:00, jolloin käytössä on etupihan Tapahtuma-areena sekä VIP-tilat. Pääsy muihin katsomoihin aukeaa klo 16:00.

Liput tapahtumaan myy Lippu.fi sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitseva SJK Store. SJK Store palvelee ma-pe klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään tapahtuman aikaan myös OmaSp Stadionin etupihan lipunmyyntikojusta, joka aukeaa klo 15:00.

Jokaisessa katsomosssa on tarjolla samat peruspalvelut kuten kioskit ja WC:t. Jokainen katsomon osa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomosta istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään lipputyypistä riippuen joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelun aikana.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo
Portilta tai SJK Storesta: 35 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 30 €*
Kultalippu (sis. Pääkatsomon lipun + Finger Food + fanituote + 2 juomalippua)
Ennakkoon Lippu.fi: 50 €
Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta: 25 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 20 €*
Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Pelkkä Post-Game Iltatapahtuma K18
Portilta, SJK Storesta & Lippu.fi: 15 €
Vieraskannattajat:
Lippu.fi: 15 €

*Alennusryhmät -5€ lipun hinnasta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta.
Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2€ alennus S-etukortilla SJK Storesta ja lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).
Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Ruoka ja juoma

Normaalin ottelutapahtuman ruokavalikoiman lisäksi SuperLauantaina etupihalla on ruokakoju, josta voit ostaa maukkaita pitaleipiä klo 15-22. Lisäksi etupihalla asiakkaita palvelee anniskelualue. Muut anniskelualueet löytyvät Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi Eteläkatsomosta ja Kannattajapäädystä sekä Vieraskannattajien katsomosta.

Stadion-bussit ja Lontoon bussi

Stadion-bussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Lisäksi aito Lontoon double decker -bussi kuljettaa väkeä Seinäjoen keskustorin Vekseli Plazasta peliin ja takaisin. Kyyti on ilmainen Vekseli Plazan asiakkaille.
Lähdöt Vekselistä Stadionille: 14:45 / 15:30 / 16:00 / 16:30 / 18:45
Paluut Stadionilta Vekseliin: 19:00 / 22:15

Pysäköinti ja pyöräparkki

Stadionin piha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupuyöriltä. Lähimmät pysäköitialueet ovat löytyvät Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalta parkkialueelta. Suosittelemme ottelutapahtumaan saapumista jalkaisin, polkupyörällä tai stadion-busseilla.
Polkupyörät suositellaan jättämään Wallsport Areenan pyörätelineisiin. Polkupyöriä ei saa tuoda stadionin piha-alueelle.

Turvallisuus

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Muistathan tapahtumassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeet koronavirukselta suojautumisesta. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla, mikäli sinulla on koronavirusoireita. Tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, räjähteitä, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty- Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa alueelta /estää sisäänpääsy alueelle.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Narikka ja löytötavarat

Tapahtumassa on sisäänkäynnin läheisyydessä ilmainen narikka, joka on asiakkaiden vapaassa käytössä.

Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse osoitteesta info@omaspstadion.fi. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 17.9. klo 14:00 mennessä. Akkreditoinnit pyydetään lähettämään osoitteeseen: tommi.kilpio@sjk.fi. Etukäteen tiedossa olevat haastattelupyynnöt ilmoitettava ottelun mediapäällikkö Asko Ristimäelle osoitteeseen asko.ristimaki@gmail.com. Toimittajien Mediatila sijaitsee Itäportin puoleisessa päässä stadionia. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneliin tai kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa tai stadionin etupihalla ulkona.