123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Seinäjoen Jalkapallokerhon kauden 2021 viimeinen kotiottelu pelataan keskiviikkona 27.10. klo 18:30. OmaSp Stadionille vastustajajoukkueeksi saapuu Veikkausliigan mestaruudesta HJK:n kanssa taisteleva Kuopion Palloseura. Ottelu on yksi kauden tärkeimmistä myös kotijoukkueelle, sillä SJK on vahvasti mukana pronssimitalitaistelussa. Liput otteluun myy Lippu.fi ja lisäksi ottelu kuuluu Ruudun ohjelmistoon.

SJK:n edellinen ottelu viime perjantaina Ilvestä vastaan kotona päättyi maittavaan 4-2-voittoon. Koleassa säässä pelattu ottelu ei varmasti kuitenkaan jättänyt yleisöä kylmäksi, sillä tilanteita riitti molemmissa päissä. Tilanteita tuskin tulee puuttumaan myöskään keskiviikon ottelussa, sillä Simo Valakarin valmentama KuPS on SJK:n tavoin huippuvireessä.

–KuPS etenee kärsivällisesti lyhyillä syötöillä, ja viimeiselle kolmannekselle se murtautuu monipuolisesti joko keskityksillä tai kombinaatioilla. Meidän on toisin sanoen puolustettava omaa aluettamme hyvin. Kuopiossa emme edenneet pallollisena riittävän tehokkaasti ja kenttätasapainomme petti jatkuvasti, joten niiden on oltava ehdottomasti kunnossa, jos aiomme pisteet kotiin hoitaa, aprikoi SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:n pelaajista yhdelläkään ei tässä ottelussa ole pelikieltoja.

Kuopiolaisilla on avaimet mestaruuteen

KuPS kamppailee kärkipaikalla Veikkausliigan voitosta HJK:n kanssa, jolla on yksi piste savolaisia vähemmän. Panokset ottelussa ovat siis huimat, ja HJK:n pelatessa yhtä aikaa HIFK:n kanssa Stadin derbyssä Helsingissä, Kuopion Palloseura saattaa juhlia mestaruutta jo keskiviikkona Seinäjoella. Kuopiolaiset ovat nyt pelanneet kotimaan pääsarjassa peräti 19 ottelua peräkkäin ilman tappiota.

SJK:n ja KuPS:n kuluvan kauden edelliset kohtaamiset ovat päättyneet Kuopiolaisten voittoon, ja SJK on jätetty vailla maaleja sekä kauden ensimmäisessä kohtaamisessa kesäkuussa, että syyskuun vierasottelussa Väre Areenalla. Veikkausliigassa joukkueet ovat aiemmin kohdanneet 21 kertaa, joista SJK on voittanut 7 ja KuPS 7. 

Kuopion Palloseuran Urho Nissilä ei voi pelata korttitilin täyttymisen vuoksi keskiviikon ottelussa.

Otteluun mahdollisesti matkustavat Kuopion Palloseuran kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionilla Itäpäädyn Vieraskatsomoon, jonne liput tulee ostaa ennakkoon täältä.

SJK-kasvatti Matias Vainionpää tuuletti Veikkausliigan debyyttiosumaansa viime ottelussa Ilvestä vastaan 22.10.2021. Kuva: Mika Alavesa

Päätösottelun vierasreissu Turkuun

SJK-kauden huipentava pronssitaistelu käydään FC Interin kanssa, joka samaan aikaan keskiviikon matsin kanssa pelaa ottelun Ilveksen vieraana Tampereella. SJK on tällä hetkellä sarjan kolmantena, kahden pisteen karkumatkalla FC Interistä. Mikäli pronssimitalin kohtalo ei ratkea jo keskiviikkona, siirtyy ratkaisu sarjan viimeiselle kierrokselle, jolloin SJK matkaa vierasotteluun nimenomaan FC Interin vieraaksi. Kyseiseen otteluun järjestetään yhteiskuljetus. Fanibussi lähtee sunnuntaina 31.10. klo 11.45 OmaSp Stadionin pihasta. Matkan hinta on 30€ sisältäen lipun otteluun ja matkat edestakaisin. Sitovat ilmoittautumiset fanibussin kyytiin perjantaihin 29.10. klo 13.00 mennessä osoitteeseen info@sjk.fi Matka maksetaan lähdön yhteydessä käteisellä tai kortilla.

 

FC Inter – SJK alkaa sunnuntaina 31.10. klo 17:00 Turun Veritas Stadionilla. SJK-kannattajat sijoittuvat Veritas Stadionilla Olympiakatsomoon ja sen J-lohkoon. Siellä on kaikki omat palvelut ja katsomo on katettu.

Omilla kyydein peliin matkaavat, tai Turun suunnalla asuvat SJK-kannattajvat, voivat ostaa SJK-kannattajien katsomoon myös liput, tästä linkistä. Bussimatkalle lähtevien ei tarvitse ostaa erikseen ottelulippua, vaan se sisältyy matkan hintaan.

OTTELUTAPAHTUMAN JÄRJESTELYT

Ottelutapahtuman asiakkailta ei edellytetä koronapassia. Noudatamme ottelussa voimassa olevia ravintolarajoituksia ja THL:n ohjeistusta turvallisen tapahtuman järjestämisestä.

OPISKELIJATARJOUS! Opiskelijakorttia näyttämällä liput SJK Storesta tähän otteluun vain 5€!

HUOM! Tähän otteluun seurakausikorttilaisen kanssa Itäpäädyn liput 10€ portilla. Myös Maila-Jussien seurakortilla juniorit sisään Itäpäätyyn ilmaiseksi.

17:00 Pregame OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla
Kaikki miedot juomat 4€ klo koko tapahtuman ajan!
18:30 SJK–KuPS

 

Ottelun lipunmyynti ja portit

OPISKELIJATARJOUS! Opiskelijakorttia näyttämällä liput SJK Storesta tähän otteluun vain 5€!

HUOM! Tähän otteluun seurakausikorttilaisen kanssa Itäpäädyn liput 10€ portilla. Myös Maila-Jussien seurakortilla juniorit sisään Itäpäätyyn ilmaiseksi.

Liput tapahtumaan myy Lippu.fi sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitseva SJK Store. SJK Store palvelee ma-pe klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään tapahtuman aikaan myös OmaSp Stadionin etupihan lipunmyyntikojusta.

Jokaisessa katsomosssa on tarjolla samat peruspalvelut kuten kioskit ja WC:t. Jokainen katsomon osa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomosta istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään lipputyypistä riippuen joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelun aikana.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo
Portilta tai SJK Storesta: 35 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 30 €*
Kultalippu (sis. Pääkatsomon lipun + Finger Food + fanituote + 2 juomalippua)
Ennakkoon Lippu.fi: 50 €
Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta: 25 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 20 €*
Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Vieraskannattajat:
Lippu.fi: 15 €

*Alennusryhmät -5€ lipun hinnasta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta.
Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2€ alennus S-etukortilla SJK Storesta ja lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).
Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Ruoka ja juoma

Pientä purtavaa on myynnissä Carlsberg Sports Barissa sekä kioskeissa katsomoiden alla. Anniskelualueet löytyvät Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi OmaSp Stadionin etupihan tapahtuma-areenalta, Pääkatsomosta, Eteläkatsomosta ja Kannattajapäädystä sekä Vieraskannattajien katsomosta.

Voimassa olevalla opiskelijakortilla kaikissa otteluissamme 0,4l hanajuomat 4€ ja 0,4cl salmari 3€.

Bussikuljetukset

Stadion-bussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Pysäköinti ja pyöräparkki

Stadionin piha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupuyöriltä. Lähimmät pysäköitialueet ovat löytyvät Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalta parkkialueelta. Suosittelemme ottelutapahtumaan saapumista jalkaisin, polkupyörällä tai stadion-busseilla.
Polkupyörät suositellaan jättämään Wallsport Areenan pyörätelineisiin. Polkupyöriä ei saa tuoda stadionin piha-alueelle.

Turvallisuus

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Muistathan tapahtumassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeet koronavirukselta suojautumisesta. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla, mikäli sinulla on koronavirusoireita. Tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, räjähteitä, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty. Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa henkilö alueelta ja/tai estää sisäänpääsy alueelle.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Narikka ja löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse osoitteesta info@omaspstadion.fi. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään tiistaina 26.10. klo 16:00 mennessä. Akkreditoinnit pyydetään lähettämään osoitteeseen: tommi.kilpio@sjk.fi. Etukäteen tiedossa olevat haastattelupyynnöt ilmoitettava ottelun mediapäällikkö Asko Ristimäelle osoitteeseen asko.ristimaki@gmail.com. Toimittajien Mediatila sijaitsee Itäportin puoleisessa päässä stadionia. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneliin tai kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa tai stadionin etupihalla ulkona, ellei erikseen ole toisin sovittu.