123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Veikkausliigan runkosarja laitetaan pakettiin tulevana sunnuntaina 26.9. klo 18:30 kiihkeässä ottelussa SJK – FC Lahti. Liput otteluun myy Lippu.fi. Lisäksi ottelu kuuluu Ruudun ohjelmistoon. Tässä ottelussa Veikkauksen Etuasiakkaat saavat kaksi lippua yhden hinnalla SJK – FC Lahti-otteluun. Edun lunastaminen onnistuu täältä: https://www.veikkaus.fi/fi/etuasiakas?category=edut&utm_source=kumppani&utm_medium=web&utm_campaign=vliiga_2in1#!/2021-eaetu-veikkausliiga-2in1

SJK kärsi kuluvan viikon keskiviikkona karvaan tappion FC Hakalle Valkeakoskella, kun koskilaiset näyttivät kaapin paikan jopa lukemin 4-0. Tappion ja saman aikaisen FC Interin voiton myötä SJK menetti paikkansa sarjan kolmosena, kun Turkulaiset nousivat kahden pisteen turvin SJK:n edelle. Sunnuntaina pelataan kuitenkin täysi kierros, ja sarjataulukko näyttänee otteluiden päätteeksi jälleen täysin erilaiselta. Voittamalla sunnuntaina SJK pitää takanaan FC Lahden lisäksi myös muut kahden pisteen päässä vaanivat joukkueet eli Ilveksen ja HIFK:n, joista jälkimmäisellä on tosin ottelu vähemmän pelattuna.

“Kävimme varsin syvällä Valkeakoskella. Nyt meidän täytyy vain löytää itsemme takaisin siksi joukkueeksi, joka olimme vähän aikaa sitten. Emme aio keskittyä valmistautumisessamme juurikaan FC Lahteen vaan ainoastaan omaan tekemiseemme. Kiukkua ja ammattiylpeyttä pitää näkyä sunnuntain pelissä.”, niputtaa SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:n pelaajista yhdelläkään ei tässä ottelussa ole pelikieltoja.

FC Lahti metsästää europelipaikkaa

FC Lahti on tällä hetkellä sarjan viidentenä ja haluaa takuulla taistella kaikin voimin viimeisistä europelipaikoista. Kesällä hyvinkin vahvoja suorituksia esittänyt joukkue joutui elo-syyskuussa kuuden voitottoman ottelun kierteeseen, jonka myötä myös sarjasijoitus putosi joitakin pykäliä. FC Lahti on kuitenkin pikkuhiljaa saamassa jälleen jutun juonesta kiinni, joten sunnuntaina OmaSp Stadionin viheriölle astellee nälkäinen ryhmä Päijät-Hämäläisiä.

SJK:n ja FC Lahden edellinen keskenäinen matsi päättyi Lahdessa kotijoukkueen 2-1-voittoon. Kyseisessä ottelussa SJK:n Jake Jervis teki avausmaalin, mutta FC Lahti pääsi tasoihin ja sai vielä aivan ottelun viimeisillä minuuteilla rangaistuspotkun, josta syntyi voittomaali. Kaiken kaikkiaan joukkueet ovat Veikkausliigassa kohdanneet 20 kertaa, joista SJK on voittanut kolme ja FC Lahti kahdeksan. Merkillepantavaa tilastossa on kuitenkin se, että Lahdesta SJK ei ole käynyt koskaan hakemassa täyttä pistepottia, eli FC Lahti on ollut SJK:lle poikkeuksellisenkin vaikea vierasvastustaja.

FC Lahden kauden paras maalitykki ja Huuhkajienkin matkassa mukana ollut vaarallinen hyökkääjä Jasin Assehnoun siirtyi heinäkuun siirtoikkunassa Hollannin toisella sarjatasolla pelaavan FC Emmenin riveihin Maalintekovastuuta ovat jossain määrin sen jälkeen harteilleen sovitelleet monetkin pelaajat, etupäässä kuitenkin Chinedu Geoffrey, Macoumba Kandji sekä Altin Zeqiri. FC Lahdella ei ole pelikieltoja sunnuntain ottelussa.

Otteluun mahdollisesti matkustavat FC Lahden kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionilla Itäpäädyn Vieraskatsomoon, jonne liput tulee ostaa ennakkoon täältä.

Korjaus: Artikkelista poistettu kohta, jossa sanottiin virheellisesti FC Lahden hakeneen kolme pistettä Seinäjoelta viimeksi kolme vuotta sitten.

HUOM! Tähän otteluun 7-13v liput ennen ottelua lipunmyntikojusta -50%!

Tässä ottelussa Veikkauksen Etuasiakkaat saavat kaksi lippua yhden hinnalla SJK – FC Lahti-otteluun. Edun lunastaminen onnistuu täältä: https://www.veikkaus.fi/fi/etuasiakas?category=edut&utm_source=kumppani&utm_medium=web&utm_campaign=vliiga_2in1#!/2021-eaetu-veikkausliiga-2in1

Ottelun lipunmyynti ja portit

HUOM! Tähän otteluun 7-13v liput ennen ottelua lipunmyntikojusta -50%!

Liput tapahtumaan myy Lippu.fi sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitseva SJK Store. SJK Store palvelee ma-pe klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään tapahtuman aikaan myös OmaSp Stadionin etupihan lipunmyyntikojusta.

Jokaisessa katsomosssa on tarjolla samat peruspalvelut kuten kioskit ja WC:t. Jokainen katsomon osa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomosta istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään lipputyypistä riippuen joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelun aikana.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo
Portilta tai SJK Storesta: 35 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 30 €*
Kultalippu (sis. Pääkatsomon lipun + Finger Food + fanituote + 2 juomalippua)
Ennakkoon Lippu.fi: 50 €
Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta: 25 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 20 €*
Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Vieraskannattajat:
Lippu.fi: 15 €

*Alennusryhmät -5€ lipun hinnasta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta.
Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2€ alennus S-etukortilla SJK Storesta ja lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).
Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Ruoka ja juoma

Pientä purtavaa on myynnissä kioskeissa katsomoiden alla, sekä Carlsberg Sports Barissa. Anniskelualueet löytyvät Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi Eteläkatsomosta ja Kannattajapäädystä sekä Vieraskannattajien katsomosta.

Stadion-bussit ja Lontoon bussi

Stadion-bussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Pysäköinti ja pyöräparkki

Stadionin piha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupuyöriltä. Lähimmät pysäköitialueet ovat löytyvät Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalta parkkialueelta. Suosittelemme ottelutapahtumaan saapumista jalkaisin, polkupyörällä tai stadion-busseilla.
Polkupyörät suositellaan jättämään Wallsport Areenan pyörätelineisiin. Polkupyöriä ei saa tuoda stadionin piha-alueelle.

Turvallisuus

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Muistathan tapahtumassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeet koronavirukselta suojautumisesta. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla, mikäli sinulla on koronavirusoireita. Tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, räjähteitä, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty. Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa henkilö alueelta ja/tai estää sisäänpääsy alueelle.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Narikka ja löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse osoitteesta info@omaspstadion.fi. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina lauantaina 25.9. klo 16:00 mennessä. Akkreditoinnit pyydetään lähettämään osoitteeseen: tommi.kilpio@sjk.fi. Etukäteen tiedossa olevat haastattelupyynnöt ilmoitettava ottelun mediapäällikkö Asko Ristimäelle osoitteeseen asko.ristimaki@gmail.com. Toimittajien Mediatila sijaitsee Itäportin puoleisessa päässä stadionia. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneliin tai kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa tai stadionin etupihalla ulkona, ellei erikseen ole toisin sovittu.