123 456 7890


Komiat Karkelot-ostostapahtumaviikonloppuna 1.-3.10. Seinäjoen keskusta on täynnä huimia tarjouksia sekä monipuolista ohjelmatarjontaa: liikkeiden tuote-esittelyjen ja kauppakeskusten erikoisohjelmiston lisäksi Karkeloilla riittää monenlaista nähtävää kaiken ikäisille. Myös SJK on mukana viime vuoden tapaan ja samalla voit tavata SJK:n edustusjoukkueen pelaajia.

Torstaina SJK:n osastolla, Torikeskuksen katutasolla, on mukana useita pelaajia jakamassa nimikirjoituksia ja tapaamassa kaupungin väkeä. Samalla SJK:n osastolla voi vastata kyselyyn, jossa pääsee vaikuttamaan SJK:n ottelutapahtumiin ja muihin tärkeisiin asioihin. Kyselyyn voi vastata myös netissä, kyseelyyn pääset tästä linkistä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken tullaan arpomaan SJK-Jopo! Pelaajia on mukana myös lauantaina.

SJK:n osastolla esitellään ensi kaudeksi nousevaa Jalkapallostadionia, kerrotaan ensi kauden kausikorttimyynnistä sekä myydään lippuja sunnuntaina 4.10. klo 15.00 Keskuskentällä pelattavaan SJK – Ilves otteluun.

Pelaajia on tavattavissa SJK:n osastolla Torikeskuksessa torstaina 1.10. klo 14.00 – 17.00 välisenä aikana sekä lauantaina 3.10. klo 12.00 alkaen. Seuraa ilmoittelua SJK:n Facebookissa, niin tiedät keitä pelaajia paikalla on tavattavissa ja mihin aikaan.

Tervetuloa moikkaamaan Torikeskukselle!

Komiat Karkelot järjestää Sydämellinen Seinäjoki Ry. Lisätietoa tapahtumasta saat heidän nettisivuiltaan.