123 456 7890

Otteluennakon tarjoaa InterSport Seinäjoki.

Veikkausliiga lähestyy jännittävää loppuaan, ja SJK pelaa toiseksi viimeisen kotiottelunsa tulevana perjantaina 22.10. klo 18:30. Tuolloin OmaSp Stadionilla vastassa on Tampereen Ilves. Huipputärkeästä ottelusta voiton ottaessaan SJK voisi karistaa kannoiltaan Ilveksen lisäksi myös HIFK:n, ja varmistaisi europelipaikan kaudelle 2022. Ottelussa hyvä tulos auttaisi SJK:ta myös mitalikamppailussa. Liput otteluun myy Lippu.fi. Lisäksi ottelu kuuluu Ruudun ohjelmistoon.

Pregame-tunnelma polkaistaan käyntiin OmaSp Stadionin etupihalla klo 17:00 juomatarjouksin ja DJ:n säestyksellä. Klo 17:40 voit kuulla pelaajahaastattelun ja osallistua pelipaita-arvontaan, jonka voittaja ilmoitetaan ottelun jälkeen Carlsberg Sports Barissa. Ottelun jälkeen yleisöä viihdyttävät Carlsberg Sports Barissa myös Pasi ja Anssi.

SJK:n edellinen ottelu Helsingissä HIFK:n vieraana päättyi 2-2-pistejakoon. Tällä hetkellä SJK on 41 pisteellään Veikkausliigan sijalla neljä, pisteen päässä kolmossijalla keikkuvasta Turun FC Interistä. Perjantain Ilves-ottelun jälkeen SJK kohtaa vielä kotonaan Kuopion Palloseuran ja kauden viimeisessä ottelussa vieraissa juurikin FC Interin.

–Ilves on nopea joukkue, joka hyökkää suoraviivaisesti ja puolustaa erittäin tiiviisti. Se on myös erittäin työteliäs joukkue. Puolustaessa emme saa avata muotoamme liikaa ja kakkospallo- sekä kamppailupelaamisemme pitää olla kunnossa. Hyökätessä meillä pitää yksinkertaisesti olla malttia”, arvioi perjantain vastustajaa SJK:n päävalmentaja Jani Honkavaara.

SJK:n pelaajista yhdelläkään ei tässä ottelussa ole pelikieltoja.

Ilves haluaa pysyä mukana eurotaistelussa

Ilves löytyy Veikkausliigan sijalta kuusi, ja sillä on vielä teoreettinen mahdollisuus päätyä sarjataulukon neljänneksi ja ottaa paikka ensi kesän eurokarsintoihin. takuulla taistella kaikin voimin viimeisistä europelipaikoista. Ilves oli Veikkausliigan runkosarjan päätteeksi viiden ottelun tappiottomassa nollapeliputkessa kukistettuaan FC Lahden, HIFK:n, FC Hakan ja IFK Mariehamnin sekä pelattuaan tasan FC Hongan kanssa. Mestaruussarjassa se on kuitenkin hävinnyt molemmat ottelunsa ensin KuPS:ia ja sitten HJK:ta vastaan.

SJK:n ja Ilveksen kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet SJK:n voittoon. Kesäkuussa SJK voitti kotonaan tamperelaiset 1-0, ja heinäkuussa niinikään SJK voitti Ratinassa tuloksella 0-1. Maalintekijöinä otteluissa toimivat luottopuolustaja Cristhian Valencia sekä Veikkausliigan maalipörssin kärkisijoja hätyyttelevä Jake Jervis. Historian saatossa Ykkönen, Liigacup, Suomen Cup ja Veikkausliiga mukaan lukien SJK ja Ilves ovat kohdanneet 25 kertaa, joista voiton on kerännyt Ilves 12 kertaa ja SJK 9 kertaa, neljän ottelun päätyttyä tasapeliin.

Viime kohtaamisten jälkeen Ilves on kokenut isoja muutoksia, kun vuodesta 2016 lähtien joukkuetta valmentanut Tamperelainen Jarkko Wiss sai siirtyä syrjään päävalmentajan tontilta. Tahtipuikkoa heiluttaa nyt Toni Kallio, joka valittiin heti syyskuussa myös Veikkausliigan kuukauden valmentajaksi. Pelaajaosastolla joukkue on vahvistunut kesän aikana KuPS-taustaisella kamerunilaisella topparilla Tabi Mangalla ja Kroatian pääsarjasta Pirkanmaalle siirtyneellä liberialaisella hyökkääjällä Sylvanus Nimelyllä. Ilveksen on jättänyt ghanalainen puolustaja Baba Mensah, joka siirtyi HJK:n Klubi 04 -joukkueeseen, ja SJK:ssakin aikoinaan pelannut Felipe Aspegren vaihtoi elokuussa päälleen KuPS:in pelipaidan. HJK:n pelaajapolun läpikäynyt hyökkääjä Eetu Vertainen siirtyi Skotlannin pääsarjan St Johnstoneen, ja Ilveksen kasvatti, hyökkääjä Eetu Mömmö puolestaan siirtyi Italian Serie B:ssä pelaavaan U.S. Leccen U19-joukkueeseen.

Ilveksen hyökkääjä Patrick Loa Loa on korttitilin täyttymisen vuoksi pelikiellossa perjantain ottelussa.

Otteluun mahdollisesti matkustavat Ilveksen kannattajat sijoittuvat OmaSp Stadionilla Itäpäädyn Vieraskatsomoon, jonne liput tulee ostaa ennakkoon täältä.

Ottelutapahtuman asiakkailta ei edellytetä koronapassia. Noudatamme tänään stadionilla voimassa olevia ravintolarajoituksia ja THL:n ohjeistusta turvallisen tapahtuman järjestämisestä.

HUOM! Tähän otteluun seurakausikorttilaisen kanssa Itäpäädyn liput 10€ portilla.
Myös Maila-Jussien seurakortilla juniorit sisään Itäpäätyyn ilmaiseksi.

17:00 Pregame OmaSp Stadionin tapahtuma-areenalla
DJ Snabu // Pelipaita-arvonta // Kaikki miedot juomat 4€ klo 17:00-18:00!
17:40 Pelaajahaastattelu ja pelipaita-arvontalipukkeiden jako tapahtuma-areenalla
18:30 SJK–Ilves
Ottelun jälkeen yleisöä viihdyttää Carlsberg Sports Barissa DJ Snabu
20:30 Pelipaita-arvonnan voittaja kerrotaan Carlsberg Sports Barissa
21:00 Pasi & Anssi K18

 

Ottelun lipunmyynti ja portit

HUOM! Tähän otteluun seurakausikorttilaisen kanssa Itäpäädyn liput 10€ portilla.
Myös Maila-Jussien seurakortilla juniorit sisään Itäpäätyyn ilmaiseksi.

Liput tapahtumaan myy Lippu.fi sekä Seinäjoen keskustan Epstorilla sijaitseva SJK Store. SJK Store palvelee ma-pe klo 10-17 sekä lauantaisin klo 10-16. Lippuja myydään tapahtuman aikaan myös OmaSp Stadionin etupihan lipunmyyntikojusta.

Jokaisessa katsomosssa on tarjolla samat peruspalvelut kuten kioskit ja WC:t. Jokainen katsomon osa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomosta istumapaikka. Tämän lisäksi Pääkatsomon katsojat pääsevät käyttämään lipputyypistä riippuen joko Atria Loungen VIP-tiloja tai Carlsberg Sports Barin sisätiloja. Näihin tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelun aikana.

Irtolippujen oston yhteydessä asiakkaiden yhteystiedot tallennetaan Lippupisteen järjestelmään mahdollisten tartuntaketjujen jäljittämisen mahdollistamiseksi. Lippupisteen henkilörekisterin tietosuojalausuntoon voit tutustua tästä.

Pääkatsomo
Portilta tai SJK Storesta: 35 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 30 €*
Kultalippu (sis. Pääkatsomon lipun + Finger Food + fanituote + 2 juomalippua)
Ennakkoon Lippu.fi: 50 €
Eteläkatsomo

Portilta tai SJK Storesta: 25 €*
Ennakkoon Lippu.fi: 20 €*
Kannattajapääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Itäpääty
Portilta tai SJK Storesta: 20 €
Ennakkoon Lippu.fi: 15 €
Vieraskannattajat:
Lippu.fi: 15 €

*Alennusryhmät -5€ lipun hinnasta. Alennusryhmät: Eläkeläiset, opiskelijat, työttömät, varushenkilöt ja lapset 8-17 vuotta.

Alle 7-vuotiaat ilmaiseksi vanhemman / huoltajan seurassa, lippu kirjataan portilla järjestysvalvojan toimesta.
Normaalihintaisista Pää- ja Eteläkatsomon lipuista 2€ alennus S-etukortilla SJK Storesta ja lipunmyyntikojusta (alennus ei koske Kannattaja- tai Itäpäädyn lippuja eikä verkkolippuja).
Lipunmyyntiin liittyvissä ongelmatapauksissa palvelee Lippu.fi myyntipalvelu.
Erilaiset kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Ruoka ja juoma

Pientä purtavaa on myynnissä Carlsberg Sports Barissa sekä kioskeissa katsomoiden alla. Anniskelualueet löytyvät Pääkatsomossa olevien Carlsberg Sports Barin ja Atria Loungen lisäksi OmaSp Stadionin etupihan tapahtuma-areenalta, Eteläkatsomosta ja Kannattajapäädyn katsomosta sekä Vieraskannattajien katsomosta.

Voimassa olevalla opiskelijakortilla kaikissa otteluissamme 0,4l hanajuomat 4€ ja 0,4cl salmari 3€.

Bussikuljetukset

Stadion-bussit kulkevat Seinäjoen asuntoalueilta OmaSp Stadionille ja pelin jälkeen keskustan kautta takaisin. Löydät reitit ja pysäkit aikatauluineen Komia-liikenteen nettisivuilta. Bussikyydin kertamaksu on 3€ / suunta.

Pysäköinti ja pyöräparkki

Stadionin piha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupuyöriltä. Lähimmät pysäköitialueet ovat löytyvät Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalta parkkialueelta. Suosittelemme ottelutapahtumaan saapumista jalkaisin, polkupyörällä tai stadion-busseilla.
Polkupyörät suositellaan jättämään Wallsport Areenan pyörätelineisiin. Polkupyöriä ei saa tuoda stadionin piha-alueelle.

Turvallisuus

Porteilla tehdään turvatarkastukset ja ihmisiä pyydetään noudattamaan mahdollisissa jonoissa, katsomoissa sekä kulkuväylillä turvavälejä. Muistathan tapahtumassa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeet koronavirukselta suojautumisesta. Ottelutapahtumaan ei saa missään tapauksessa tulla, mikäli sinulla on koronavirusoireita. Tapahtumassa on vahva maskinkäyttösuositus 12-vuotta täyttäneille.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, räjähteitä, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty. Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa henkilö alueelta ja/tai estää sisäänpääsy alueelle.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Narikka ja löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse osoitteesta info@omaspstadion.fi. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään perjantaina 22.10. klo 14:00 mennessä. Akkreditoinnit pyydetään lähettämään osoitteeseen: tommi.kilpio@sjk.fi. Etukäteen tiedossa olevat haastattelupyynnöt ilmoitettava ottelun mediapäällikkö Asko Ristimäelle osoitteeseen asko.ristimaki@gmail.com. Toimittajien Mediatila sijaitsee Itäportin puoleisessa päässä stadionia. Toimittajilla ei ole pääsyä pelaajatunneliin tai kenttäalueelle. Kaikki haastattelut tehdään mediahuoneessa tai stadionin etupihalla ulkona, ellei erikseen ole toisin sovittu.