123 456 7890

TUNTEEN YTIMESSÄ

Kohti omaa intohimoa

Akatemialaiset pääsevät näkemään ja kokemaan huippu-urheilun tiiviin yhteisön sekä hyppäämään monenlaisten tapahtumien keskiöön upeassa toimintaympäristössä. Markkinointiakatemiassa on kannustava yhteisö ja ilmapiiri luoda erottuvaa sisältöä oman kiinnostuksen ja osaamisen mukaisesti. Markkinointiakatemia-työharjoittelu on suunnattu markkinointi- media- ja viestintäalojen sekä esimerkiksi kauppatieteiden tai liiketalouden opiskelijoille, mutta akatemialaisten tehtävänkuvia voidaan muokata myös monen muunlaisen taustan omaaville hakijoille. Harjoittelusta SJK Markkinointiakatemiassa on mahdollista saada arvokkaan kokemuksen lisäksi rahallinen palkkio.

Haku markkinointiakatemiaan on avoinna jatkuvasti.

HAE MEIDÄN KERHOON NYT!

Markkinointiakatemia on sinulle, jos sinulla on jo valmiiksi kykyjä

-Graafisessa suunnittelussa

-Verkkosivustojen kehityksessä

-Tapahtumatuotannossa

-Palvelumuotoilussa

-Verkkokaupassa

-Markkinoinnin suunnittelussa

-Tekstisisällöntuotannossa

-Digimarkkinoinnissa

-Valokuvauksessa

-Videotuotannossa

…tai olet vahvasti ohjautunut oppimaan kaiken jostakin edellä mainitusta.OTA OHJAT KÄSIISI JA HAE MUKAAN!

HAKEMINEN

Me tiedämme, ettet tykkää täytellä opiskelu- ja työhistoriaasi lomakkeisiin. Et välttämättä pidä ajatuksesta hakea paikkaa pelkällä videoklipillä. Tee siis juuri omannäköisesi hakemus, joka tuo persoonasi ja osaamisesi esiin. Lähetä hakemuksesi haluamassasi muodossa osoitteeseen markkinointiakatemia@sjk.fi

KIITOS JA ONNEA HAKUUN!

Markkinointiakatemia toteutetaan Seinäjoen Jalkapallokerhon ja BSTR:n  yhteistyössä. Yhteistyö tarjoaa akatemialaisille laajaan osaaja- ja tukiverkoston.

SJK

SJK-konserni on monialainen kokonaisuus, jonka näkyvin osa on Veikkausliigassa pelaava jalkapallojoukkue sekä sen kotistadion OmaSp Stadion. Lisäksi SJK-konserniin kuuluvat esimerkiksi Seinäjoen keskustan Café Epstori, Wenla Café & Bistro ja SJK Store sekä monipuolisia fysioterapia- ja kuntoutuspalveluita tarjoava DBC Seinäjoki.

BSTR

BSTR on seinäjokinen markkinointitoimisto, joka auttaa asiakasyrityksiä menestymään luovien ideoiden ja järjestelmällisen markkinoinnin avulla. Olemme kumppani yrityksille kasvuun, muutokselle ja markkinoilla erottumiseen. Suurimmat vahvuutemme ovat brändäämisessä, kampanjoiden suunnittelussa ja toteutuksessa, sisällöntuotannossa ja datalla johdetussa  pitkäjänteisessä markkinoinnissa.