123 456 7890

Pohjanmaan derby torstaina OmaSp Stadionilla

KATSO MYÖS ENNAKKOSTUDIO YOUTUBESSA!

SJK kohtaa torstaina 8.6. klo 18.15 Veikkausliigassa Pohjanmaan derbyssä VPS:n. Ottelun jälkeen OmaSp Stadionin vieraita viihdyttää keikallaan Arttu Lindeman. Keikkaa pääsee katsomaan ottelilipulla sekä luonnollisesti myös kausikortilla. Liput otteluun myy Ticketmaster.

SJK on avannut kauden kahdesta pohjalaisjoukkueesta selvästi vahvemmin. Siinä missä VPS majailee sarjan häntäpäässä, on SJK sarjan toisena vain pisteen päässä ykkösjoukkue KuPSista.

Pistekeskiarvolla mitattuna SJK on Veikkausliigan ykkösenä. Seinäjokelaiset ovat keränneet 2,33 pistettä per peli, kun taas pisteen enemmän keränneen sarjaykkösen KuPSin pistekeskiarvo on 2,00. SJK:sta pisteen jäljessä olevan HJK:n pistekeskiarvo on 1,82.

Kerho on pelannut tällä kaudella yhdeksän ottelua ja on yhä ilman tappioita. Saldona on kuusi voittoa ja kolme tasapeliä. Yhtä vakuuttavaa on se, että SJK on tällä hetkellä neljä ottelun nollapeliputkessa. Seinäjokelaisille on viimeksi tehty maali reilu kuukausi sitten, 5. toukokuuta, jolloin FC Inter onnistui ohittamaan Ovie Ejeherin kertaalleen.

SJK on päästänyt koko kaudella vain kaksi maalia. Viimeisen kahden kuukauden ja kahdeksan ottelun aikana Inter on ainoa ryhmä, joka on saanut pallon Kerhon maaliin. Turkulaisten lisäksi tehtävässä on onnistunut FC Haka, joka osui kertaalleen kauden avauksessa, jonka SJK vei 2-1.

Viime ottelussaan Kerho jäi 0-0-tasapeliin Helsingissä HJK:n vieraana, mikä oli kova suoritus, kun ottaa huomioon HJK:n ylivertaisen pelaajamateriaalin ja kotikenttäedun. SJK oli pelillisesti yhtä vahva kuin isäntäjoukkue ja onnistui luomaan nipun potentiaalisia maalipaikkoja, mutta Klubi-vahti Dejan Iliev torjui yhden pisteen helsinkiläisille.

Ennen HJK-ottelua SJK oli viiden ottelun voittoputkessa, jonka aikana Joaquín Gómezin luotsaama ryhmä kaatoi AC Oulun, FC Interin, Ilveksen, KTP:n ja KuPSin maalierolla 9-1.

Kotikentällä SJK on pelannut viisi ottelua ja voittanut niistä neljä. Ainoastaan FC Lahti on pystynyt venymään tasapeliin Seinäjoella, kun muut vierailijat ovat saaneet poistua lakeuksilta tappio niskassaan.

Kerhon maalitykkinä on ollut Jaime Moreno, joka on osunut jo viisi kertaa. Jere Streng on heiluttanut verkkoa kolmesti. Yhdessä maalissa ovat Diego Rojas, Kingsley Ofori ja Jake Dunwoody.

SJK ja VPS kohtasivat talvella kertaalleen liigacupissa, jossa Kerho oli vahvempi 3-2. Maaleista vastasivat tuolloin Samson Ebuka sekä puolustajat Matej Hradecky ja Terry Yegbe, jotka ovat muodostaneet yhdessä Ville Tikkasen kanssa alkukauden kovimman topparitrion Veikkausliigassa.

–Tuntuu hyvältä pelata taas kutkuttava peli kotona tässä ottelukunnossa, jossa nyt olemme. Kauan odotetun paikallisvastustajan saapuminen derbymatsiin tekee siitä vielä jännittävämpää jokaiselle. Näemme varmasti katsomoissa hieman normaalia enemmän kannattajiamme, jotka maksimoivat sen upean tunnelman joka on antanut meille ylilyöntiaseman kotipeleissä, tunnelmoi päävalmentaja Joaquín Gómez tulevan derbyn tunnelmaa ja latausta.

–Olemme hyvin tietoisia keskittymisen tärkeydestä näissä paikalliskamppailuissa, jotka saattavat olla hieman ennakoimattomia ja työläitä pelejä. Tästä syystä olemme koettaneet ladata akkujamme viime viikonlopun pelistä ja valmistautua hyvin otteluun. Olemme valmiita haasteeseen! Ja kuten aina, tavoitteenamme on kehittyä edelleen paremmaksi, jatkaa Gómez.

SJK-luotsi Gómez valittiin ansaitusti juuri Veikkausliigan kuukauden valmentajaksi. Sen lisäksi kuukauden joukkueeseen valittiin peräti viisi SJK-pelaajaa: Ovie Ejeheri, Ville Tikkanen, Terry Yegbe, Kingsley Ofori sekä Jaime Moreno. Koko joukkueen huikea suorittaminen antaa

–Laitetaan OmaSp Stadion rokkaamaan hienossa torstai-illan matsissa! päättää Gómez.

VPS:n alkukausi ei ole sujunut toivotulla tavalla

Jussi Nuorelan valmentaman VPS:n alkukausi on mennyt pahasti alankanttiin, sillä joukkue löytyy tällä hetkellä sarjan jumbosijalta. Yhdeksästä ottelusta on irronnut vain yksi voitto ja kuusi sarjapistettä. Pykälän korkeammalla oleva IFK Mariehamn on kerännyt yhtä monta pistettä, mutta saarelaisten maaliero on parempi kuin VPS:n.

VPS on hävinnyt kaksi viime otteluaan, ja se on jäänyt voitoitta neljässä ottelussa putkeen. Kauden ainoa voitto tuli IFK Mariehamnista reilu kuukausi sitten.

Vaasalaiset ovat tehneet tällä kaudella vain viisi maalia, vähiten koko sarjassa. Ykköstykkinä on ollut kaksi kaappia takonut Roni Hudd. Peter Godly Michael, Samu Alanko ja Savio ovat iskeneet yhden rysän per mies.


Kaikki Veikkausliigan ottelut näkyvät suorana maksullisesta Ruutu Urheilu -palvelusta. Muistathan kuitenkin, että futis on parasta paikan päällä!

Löydät kaikki tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista.

OSTA LIPUT OTTELUUN

OTTELUN JÄRJESTELYT JA LIPUNMYYNTI

Aikataulu

16:30 Portit etupihalle aukeavat
17:00 Arttu Lindeman Meet&Greet tapahtuma-areenalla
17:15 Katsomoiden portit aukeavat ottelun yleisölle
17:45 Pelaajavierailu junioreille etupihalla
18:15 SJK – VPS
20:10 Jälkipelit tapahtuma-areenalla (pelaajahaastattelu, arvontaa)
20:30 Arttu Lindeman esiintyy Hetki Stagella

Ottelun lipunmyynti ja portit

Tässä ottelussa OmaSp Stadionin Itäpäädyn puoleisesta sisäänkäynnistä pihaan pääsee läpi ainoastaan olemassa olevalla ottelulipulla, kausikortilla tai seurakausikortilla. Irtolipun ostajat pääsevät sisään alueelle ainoastaan Wallsport Areenan puoleisen portin kautta.

Liput ja kausikortit otteluihin myy Ticketmaster. Lippuja voi ennakkoon ostaa myös Torikeskuksen SJK Storesta. Portilla lipunmyyntikoju aukeaa puolitoista tuntia ennen ottelua, mutta ennakkoon ostamalla lipun hinta on edullisempi.

HUOM! Suosittelemme lippujen ostamista etukäteen, sillä ottelutapahtumissamme lipunmyyntipisteet saattavat ruuhkautua. Ostamalla lipun etukäteen netistä, varmistut siitä, että aikasi ei kulu lippujonossa.

Vieraskannattajien katsomoon liput myydään vieraskannattajille erikseen toimitetun lippulinkin kautta, ja vieraskannattajien katsomo löytyy Itäpäädyn lohkosta 114. Katsomoon on oma sisäänkäynti katsomon takaa.

Löydät kaikki lippujen hinnat Ticketmasterin kanavien lisäksi tästä linkistä. 

Jokaisessa katsomosssa on tarjolla samat peruspalvelut kuten kioskit ja WC:t. Jokainen katsomon osa on katettu, ja jokaiselle katsojalle löytyy katsomosta istumapaikka. Kaikkia asiakkaitamme palvelee myös Pääkatsomon toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar. Tämän lisäksi VIP-vieraamme pääsevät käyttämään kolmannen kerroksen Atria Loungen VIP-tiloja. VIP-tiloihin ei ole pääsyä muiden katsomoiden lipuilla tai kausikorteilla ottelun aikana.

LIPPUJEN HINNAT 2023

Suluissa hinnat portilta

Pääkatsomo – 25€ (30€)*
Eteläkatsomo – 20€ (25€)*
Itäpääty – 15€ (20€)*
Kannattajapääty – 15€ (20€)*

7-17v – 10€
0-6v – maksuton sisäänpääsy

Kultalippu
39€
sis. Finger Food-buffetin Carlsberg Sports Barissa ennen ottelua, vapaasti valittavan hanajuoman sekä istumapaikan Pääkatsomosta
Kultalippu 7-17v 30€
sis. Finger Food-buffetin Carlsberg Sports Barissa ennen ottelua, vapaasti valittavan virvoitusjuoman sekä istumapaikan Pääkatsomosta

VIP-lippu 115€
sis. pääsyn Atria Lounge VIP-tiloihin, 2 vapaasti valittavaa hanajuomaa, Premium Buffet -ruokailun ennen ottelua, VIP-narikan sekä paikat lämmitettäviltä Mercedes-Benz -istuimilta.

LIPPUVOUCHERIT

Mikäli käytössänne on lippuvouchereita SJK:n kotiotteluihin kaudelle 2023, voitte lunastaa pääsyliput Ticketmasterin verkkosivujen kautta:

  • Voucherliput saatte lunastettua vain tältä sivulta Ticketmasterin verkkokaupasta: http://www.ticketmaster.fi/sjkvoucher
  • Valitkaa haluamanne ottelu
  • Valitkaa paikka joko kartalta tai antakaa järjestelmän valita parhaimmat paikat
  • Painakaa ”Avaa” ja syöttäkää koodi (HUOM: valittuun katsomonosaan käyvät vain kyseisen katsomonosan voucherkoodit!)
  • Valitkaa “+ -” -merkistä yksi lippu
  • Jatkakaa ostoprosessia normaalisti loppuun saakka

HUOM: Jos keskeyttätte ostoprosessin painamalla paluu-näppäintä, saattaa koodi lukkiutua 60 minuutin ajaksi.

Erilaiset kulttuurisetelit käyvät maksuvälineenä ainoastaan SJK Storessa tai porttilipunmyynnissä.

Saapuminen, pyöräparkki ja pysäköinti

Stadionin piha on suljettu kokonaan autoilta ja polkupuyöriltä. Lähimmät pysäköitialueet ovat löytyvät Wallsport Areenan ja Jääurheilukeskuksen pihasta sekä Alaseinäjoenkadun varressa olevalta parkkialueelta. Stadionin itäpuolella sijaitsevan naapurikiinteistön liiketilan parkkipaikka ei ole käytössä ottelumme asiakkaille.

Suosittelemme ottelutapahtumaan saapumista jalkaisin, polkupyörällä tai stadion-busseilla. Stadion-busseista löydät lisätietoa Härmän Liikenteen sivustolta. Lisäksi aito Lontoon Bussi kulkee taas Vekselin ja OmaSp Stadionin väliä ennen ja jälkeen ottelun. Lontoon bussi on ilmainen kaikllle Vekselin asiakkalle.

Polkupyörät tulee jättää Wallsport Areenan pyörätelineisiin. Polkupyöriä saa tuoda stadionin piha-alueelle.

Ruoka ja juoma

Ottelutapahtumassa asiakkaitamme palvelevat katsomoiden alla olevien kioskien ja Carlsberg Sports Barin lisäksi tapahtuma-areenan myyntipisteet

Turvallisuus

Porteilla tehdään turvatarkastukset.

Tapahtuma-alueelle ei saa tuoda tölkkejä, lasipulloja, omia alkoholijuomia tai päihteitä, ampuma- tai teräaseita, räjähteitä, lakkapulloja, sateenvarjoja, selfie-keppejä, ammattikäyttöön tarkoitettuja järjestelmäkameroita tai videokuvausvälineitä. Lemmikkien tuonti tapahtumaan on myös kielletty. Ohjeiden rikkomisesta johtuen järjestyksenvalvojilla on oikeus poistaa alueelta /estää sisäänpääsy alueelle.

Ottelutapahtumassa noudatetaan Palloliiton antamia määräyksiä ja ohjeita ottelutapahtuman järjestämisestä, joista saa lisätietoa tästä linkistä. Kaikenlainen syrjivä tai rasistinen huutelu on ehdottomasti kielletty, ja ottelutapahtumassa häiritsevästi käyttäytyvä katsoja voidaan poistaa alueelta.

Löytötavarat

Kadonneita tavaroita voit tiedustella tapahtuman jälkeen sähköpostitse osoitteesta info@omaspstadion.fi. Arvotavarat toimitetaan tapahtuman jälkeen poliisiasemalle.

Median edustajat ja akkreditointi

Median edustajilta edellytetään tapahtumaan akkreditointi sähköpostitse viimeistään keskiviikkona 7.6. klo 14:00 mennessä. Akkreditoinnit pyydetään lähettämään osoitteeseen: tommi.kilpio@sjk.fi. Etukäteen tiedossa olevat haastattelupyynnöt ilmoitettava ottelun mediapäällikkö Asko Ristimäelle osoitteeseen asko.ristimaki@gmail.com. Toimittajien Mediatila sijaitsee Itäportin puoleisessa päässä stadionia.