123 456 7890

Kulmabaari -70%

2.700,00 

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 2007 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Onko tässä juuri sinun tilaisuutesi? Kaipaatko yrityksellesi erilaista näkyvyyttä? Oletko niin rohkea että vuosipäivälahjat puolisollesi voivat olla jotakin todella normaalista poikkeavaa? Black Fridayn kunniaksi SJK:n kotistadionin Pääkatsomon kulmauksessa sijaitseva, aiemmin “Lapuan vippinäkin” tunnettu Kulmabaari avaa ovensa uudelle yhteistyökumppanuudelle – Tai helposti muistettavalle hauskalle nimelle! Osta nyt nimioikeus yhden Veikkausliigakauden ajaksi uniikkiin anniskelupisteeseen.

Kulku anniskelualueelle tapahtuu Pääkatsomon kautta, tai kakkoskerroksen Carlsberg Sports Bar -ravintolan ulkotasanteen kautta.

Nimen lisäksi kauppaan kuuluu mahdollisuus havainnekuvissa näkyviin mainospaikkoihin, joiden tuotantokustannuksista vastaa SJK. Myös muunlaisista näkyvyysratkaisuista voidaan neuvotella. Anniskelualue on yleisessä käytössä, eikä kyseessä siis ole yksityiskäyttöön varattava alue. Anniskelupiste on auki useimmissa Veikkausliigan otteluissa sekä mahdollisesti konserteissa ja muissa tapahtumissa. SJK pidättää oikeuden päättää yksin palvelupisteen aukioloajoista ja käytöstä. Myynnissä on ainoastaan palvelupisteen nimioikeus ja siihen liittyvät näkyvyyselementit. SJK pidättää oikeuden hylätä ostajan nimiehdotus, mikäli nimiehdotus poikkeaa hyvän maun rajoista tai on muulla tavoin soveltumaton Kulmabaarin uudeksi nimeksi.

Nopeat syövät hitaat. Toimi äkkiä! Tuotteen ostajaan ollaan yhteydessä perjantain aikana.